Beste Jochem Myjer

Beste Jochem Myjer.

Dit vond ik gisteren een stuitend voorbeeld waar we met Nederland en de wereld naar toe gaan.

Jij verweet de “complotwetenschappers “mafklappers te zijn.

Nu heeft mijn opleiding me geleerd eerst zaken te onderzoeken en dan voorzichtig je stelling ergens te deponeren.

Dat doen complotvolgers vaak zeer goed, zaken volgen, analyseren en dan pas een mening vormen.

Dat kan ik van de meeste Nederlanders niet beweren, zo te handelen .

Toch wil ik je, genoten te hebben van je laatste show, iets ter overweging mee geven in je levenswijsheid.

Kijk eens naar deze video waarin zelfs de premier van Canada Trudeau zelfs ruiterlijk toegeeft dat we de Agenda 21 voor de periode van 2020 tot 2030 de opmaat is naar een andere wereld.

Video van Trudeau waarin hij de Great Reset omarmt. Dat is ook de doodsteek voor jouw bestaan als artiest, tenzij je collaboreert met de Overheid. Zo werkt dat nu eenmaal in de politieke wereld. Je zult je de geschiedenislessen nog vers in het geheugen beslist herinneren, welke artiesten in de jaren 40-45 van de Duitsers wel mochten optreden.

Een wereld die door de politiek is verworden tot een tragisch naderend einde van de democratie. Een wereld politiek van de afgelopen zestig jaar, die juist voor deze ellende heeft gezorgd.

En zoals Albert Einstein ooit zei: degene die het probleem heeft veroorzaakt is ongeschikt om het probleem op te lossen. Dus weg met de politiek en welkom gezond verstand van de mensheid.

Ontwikkelingshulp heeft in zestig jaar niets goeds gebracht. Het klimaat wordt dankzij de politiek kapot gemaakt. Stikstof en andere onzin zoals Co2 zijn politieke en ambtelijke speeltjes geworden. Maatregelen om de inkomsten van de Overheid op te krikken, belastingen voor het gepeupel dus.

Tijdens een bijeenkomst oreerde een wetenschapper dat de mens schuld had aan de opwarming van de Aarde. Vroeg hem of hij wist dat Nederland ooit onder een dik pak ijs had gelegen. Ja, dat wist hij wel. Toen was er geen enkel mens in Europa want dat lag onder een dik pak ijs. Er was geen industrie, dus is de opwarming van de aarde niet de schuld van de mens maar een natuurlijk verschijnsel. Hoe was Nederland anders onder dat pak ijs uitgekomen, dus een natuurlijk verschijnsel.

Uit opgravingen blijkt dat we zelfs circa 30.000 jaar geleden een sub-tropisch klimaat hadden.

De politiek – Agenda 21 –  creëert een wereld waarin mensen hun vermogen, hun inkomen ontnomen wordt en zelfs Jochem Myjer straks een soldaat van Mark en Hugo gaat worden.

Jochem zie ik zo snel nog niet samenwerken met onze Overheid, maar let op voor dwangmaatregelen om ons straks in detentiekampen te mogen vermaken met je grappen en grollen.

Van de week zijn diverse mensen die en andere zienswijze hebben dan door ons Kabinet en de wereld politiek opgepakt en dat in een wereld waarin de democratie nog heerst, maar voor hoe lang beste Jochem.

Video waarin een Duitse arts en scheikundige Andreas Noack tijdens zijn livestream door de Duitse politie werd opgepakt. Mooie wereld gaan we creëren Jochem. Ik dank de Schepper op de blote knieën dat ik thans 68 jaar jong ben en niet zo lang meer heb om deze ellende nog in volle omvang te moeten meemaken.

Een goede bekende die ik vaak trof met het uitlaten van de honden, een zekere Bert E. nam zich het leven op 71 jarige leeftijd omdat hij het gedonder met Covid niet meer aankon.

Zoals je weet nam een jongedame lid van het Nationaal Judoteam zich ook het leven omdat corona haar te veel werd. Zo lopen er nog vele tig-duizenden mensen rond die het niet meer zien zitten.

In Nederland werden diverse “complotwetenschappers “ zoals onze Flavio Pasquino ook onheus bejegend, zie link: https://www.blckbx.tv/videos/interview-politie-aan-de-deur-vanwege-een-video

Ook de milieu activist Rypke Zeilmaker krijgt steeds meer te maken met intimidatie door de Overheid. Laatst opgepakt voor iets dat belachelijk is. Maar goed zo gaan we wel gezamenlijk naar de afgrond waarin diep in het ravijn onze democratie ligt te verteren.

Beste Jochem, ik wens jou het allerbeste en maak ons maar weer eens aan het lachen, want dat is gezien de ellende die ons voorstaat hard nodig.

Ik opteer een wereld waarin ieder mens gedijt in liefde, begrip en warmte van zijn medemens. Waarin de menselijke maat de norm is en niet de politiek.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid

Vm. lid korps Rijkpolitie

Vm. ondernemer

Vm. klooster leerling-missionaris

Terug naar boven