Forum van Democratie

Geachte leden van de FvD, van Haga, van Pareren, N. Pouw en T Baudet

Las net dat Nicki iets heeft tegen de complottheorieën van Thierry.

Wil die dame dan eens objectief kijken naar deze linken. En ja die Agenda 21 over de periode van 2020 naar 2030 om de wereld in een technocratie om te vormen bestaat echt.

Zegt deze complotwetenschapper, die totaal geen tunnelvisie heeft zoals de meesten in de politiek.

Senator en arts Scott Jensen

Presentator tegen corona

Sky News Australia The Great Reset

Hierbij een wetenschappelijk stuk van een Nederlandse in Amerika werkende wetenschapper Kim Caroline Grasshof

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/09/COVID-Fraud-HCQ-uitgewerkt-NL.pdf

De internationaal ondernemer Nico Sloot die samen met een team met o.a. broer Doktor in de Toxicologie een prachtige documentaire heeft gemaakt.

Helaas tegen betaling te zien, is niet anders.

Jullie zijn allen goed ziek. Men ging om een ander geluid te laten horen en te bewerkstelligen de Kamer in om het systeem te veranderen.

Thierry heeft een grote fout begaan door er een ledenpartij van te maken. Dat was de les die G. Wilders geleerd heeft van het debacle LPF.

Als Nicki wil dat Thierry op moet stappen dan blijft er voor haar niets anders over dan de bezemkast van de tweede kamer.

Nee, beste mevrouw Pouw u hoort niet in de Tweede Kamer, want als u de bijna miljoen andersdenkende mensen over corona als fantast bestempeld dan bent u nog dommer dan het paard van Christus en dat was een ezel. Hoewel, nu doe ik die ezel geen recht aan zijn bestaan.

Als zelfs een Canadese premier ronduit toegeeft dat er een Great Reset komt, tja Nicki wordt dan verdomde eens wakker.

HELAAS HEEFT YT WEER DE ORGINELE VERSIE VERWIJDERD       

Senator John Kerry liet een zelfde geluid horen.

Maar misschien is Nicki wel weer een pion in het spel van de VVD.

In mijn kennissenkring heb ik een aantal artsen en wetenschappers en dat zijn geen kwakzalvers maar mensen met een geweten en integriteit en die strijden op diverse fronten tegen de waanzin en de vaccinatieziekte van dit Kabinet. Dat zijn eerlijke artsen en zitten niet in de tang van het Kabinet.

Waarom durft de NPO niet eens andersdenkende wetenschappers zoals Pierre Capel, Dick Bijl, Evelien Peeters, Elke de Klerk  en tienduizend andere Nederlandse artsen een podium te geven voor hun kant van het verhaal. Dat zou haar toch aan het denken moeten zetten. Dit is een vorm van een dictatuur, niets meer niets minder mevrouw Nicki Pouw

Maar ach, zoals mijn goede helaas te vroeg overleden vriend en klinisch chemicus ooit tegen een laborant zei toen die hem meende te moeten corrigeren met de opmerking:

Ik vind en denk dat het anders kan, waarop Frank reageerde met de woorden:  “ wat je vindt mag je houden, en denken moet je leren.

Dat lijkt me voor Nicki ook wel van toepassing, denken moet je leren

Als Nicki Pouw de corona waanzin steunt moet ze heel snel wegwezen, dan heeft ze wellicht gestudeerd maar nog niets geleerd

FvD in Memoriam

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid

Vm. lid korps Rijkpolitie

Vm. ondernemer

Vm. klooster leerling-missionaris

Terug naar boven