Befreiung

Befreiung

Daar blijkbaar een schare lezers uit het buitenland deze site bezoekt en ik vaak de vraag krijg of het gedeeld mag worden dit voor onze buitenlandse lezers:

Share this information with everyone

Teilen Sie diese Informationen mit allen

Partagez cette information avec tout le monde

Deel deze informatie met iedereen.

Af en toe moet je naar onze oosterburen voor diverse zaken die je hier niet kunt krijgen. Geregeld gaan wij zelf naar de plaatsen Kleve of Goch.

Zo ook dinsdag. Gaan we naar de Duitse Aldi en daar loop ik mondkapje vrij door de winkel. Werd even aangesproken door het personeel en toen ik zei dat ik wat hart en longproblemen had, “dan ist es prima”.

Lopen ook nog naar de supermarkt Kaufland en hebben daar ook geen probleem tot aan de kassa. Iemand wijst me op het mondmasker, maar een van de andere dames achter de bakkerij counter riep snel naar de dame die de opmerking maakte:

“Diesen Herr hat einer Befreiung” De dame aan de kassa stak haar duimpje omhoog en begreep wat er aan de hand was.

Maar toch raakte ik even de weg kwijt; de term Befreiung deed me direct denken aan 1945. Dan klinkt het overigens prachtige woord wel wat tweespaltig.

Zet je de computer aan dan zien een aantal zaken anders dan een Befreiung.

De kinderloze mevrouw Merkel gaat iedereen die het vaccin weigert opsluiten of uitsluiten. Ze doet deze uitspraak op de Duitse zender ZDF.

Daar wordt je dan niet vrolijk van en dat lijkt helemaal niet op een Befreiung maar op een dictatuur van de bovenste plank. Hoezo Vrijheid – Befreiung.

Zie link: Merkel sluit weigeraars op
https://www.frontnieuws.com/merkel-laat-definitief-haar-masker-vallen-represailles-voor-vaccinatieweigeraars-aangekondigd-op-duitse-tv/

Als klap op de beroemde vuurpijl mogen straks alleen nog maar mensen die gevaccineerd zij naar concerten evenementen etc. Dus zonder mij.

Zie link: Duitsland vaccinpaspoort
https://www.journalistenwatch.com/2021/02/03/konzerte-stadien-flugreisen/

Denemarken spaant de kroon wel door het al in de wet te hebben vastgelegd en bekrachtigt. Zie link: Denemarken voert vaccinpaspoort in
https://www.frontnieuws.com/denemarken-beperkt-bewegingsvrijheid-voor-vaccinweigeraars-eerste-in-de-wereld/

Dan hebben we een aardige dame die eens netjes uitlegt wat u te wachten staat als de heer Rutte en zijn dodelijk Kabinet weer aan de macht komt.

Henna Maria legt het u rustig uit: zie link: Henna Maria legt uit
https://www.transitieweb.nl/un-agenda-2030/waar-dit-op-uitdraait-als-we-het-niet-verhinderen-genocide/

Als een heer Hugo de Jonge nu het UMCG in Groningen heeft aangewezen, dat daar mensen gedwongen naar toe gaan als men zich niet aan de wetten van Hugo en Mark houden.

Wetten die geen enkele rechtsgeldige onderbouwing bezitten en totaal niet de mensheid dienen.

Tja de machthebbers wel, die hebben baat bij opgesloten heldere geesten. Sluit ze op en laat ze in de kerkers wegrotten.

Dan krijg je een overzicht van vele landen waar al diverse personen overleden zijn aan de gevolgen van de vaccinatie.

Ik zet ze hier even voor u op een rijtje:

Spanje 23 vaccin doden
https://www.frontnieuws.com/spanje-23-sterfgevallen-na-vaccinatie-met-pfizer-biontech-vaccin/
Zweden 55 doden door vaccin
https://www.frontnieuws.com/nu-55-vaccins-gerelateerde-sterfgevallen-gemeld-in-zweden/
329 doden door vaccin in Amerika
https://www.ninefornews.nl/amerikaanse-rivm-329-sterfgevallen-na-coronavaccinatie/

U snap wel dat die mensen al onderliggende ziektes hadden en hun overlijden niet door het vaccin kwam. Komen er mensen in een ziekenhuis met al diverse onderliggende lijden en overlijden dan worden ze WéL als corona overledene gekenmerkt.

Maar dat mensen aan het vaccin overlijden is duidelijk onbestaanbaar, dat is door de politiek niet gewenst.

Vervolgens is het al gepland dat een derde golf midden of eind februari al op de planning staat, zie link: Klokkenluider pakt uit
https://commonsensetv.nl/klokkenluider-nieuw-dodelijker-virus-wordt-losgelaten-in-februari-en-derde-totale-lockdown/

Je vraagt je toch echt af of heel de Tweede en Eerste Kamer door Rutte en Co is misleidt. Zijn er dan maar een paar wakkeren die enorm duidelijk zien dat het een vooropgezet plan is om onze “Befreiung” van ons af te nemen. Uw vrijheid weg, uw job of zaak weg.

Uw bezit geannexeerd door de Globalisten onder leiding van de oprichter van het WEF – World Economic Forum – de heer Klaus Schwab.

Zowel Rutte, als Maxima en Sigrid Kaag zitten regelmatig bij Klaus Schwab en krijgen dan onderricht hoe je mensen bang maakt en hoe je dit angstige domme Nederlandse volk hun vrijheid en rechten ontneemt.

Zie link: Rutte erkent de Great Reset.
https://www.ninefornews.nl/rutte-legt-uit-wat-hij-bedoelt-met-build-back-better-grote-reset/

Rutte en Maxima bij Klaus Schwab
https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/

Rutte samen met Klaus Schwab met grafiek hoe ze de wereld willen omturnen
https://commonsensetv.nl/rutte-en-het-world-economic-forum/

En dat begint door de Lock downs nog tot zeker ver in de zomer te handhaven, zo berichtte het AD. Zie link: Corona tot na de zomer.

https://www.ad.nl/andere-sporten/virologen-vergeet-die-schitterende-sportzomer-maar~a7b8dac8/

En dat bevestigt ook de Duits Jaap v. Dissel, zie link: Drosten zeker tot de zomer Lock downs
https://www.journalistenwatch.com/2021/01/22/drosten-der-sommer/

Gelukkig worden er buiten de heer Wybren van Haga opererend in het Forum van Democratie nu ook anderen Kamerleden wakker, zoals de heer Henk Krol die hierover een debat wilde, maar niet kreeg.

Tja, slapende honden wakker maken is niet gewenst en dat de Nederlandse burger eens zou gaan doorzien welk een smerig spel Rutte met zijn landgenoten speelt is ook niet gewenst.

Dan hebben we dat irritante Kamerlid Thierry Baudet die strijdt voor een eerlijke samenleving en die vraagt om volledige openheid van Rutte wat HIJ – Rutte bedoelt met Build Back Better.

Zie link: Baudet vraagt om informatie aangaande The Great Reset
https://www.ninefornews.nl/fvd-voert-druk-op-rutte-maak-alle-documenten-over-build-back-better-openbaar/

Beste lezer, wordt in hemelsnaam allemaal wakker en zie in welk een ondemocratisch systeem ons Mark Rutte, ook wel bekend als MP der Nederlanden ons wil gaan persen. Onze vrijheid verspeelt door Mark Rutte.

Helaas kan ik een artikel waarin heel duidelijk te lezen was dat zelfs de opzet ons te knechten op de Britse media te lezen was. Daar maakt men u al via spotjes op de TV reclame voor The Great Reset.

Voor de Kamerleden die nu nog ongewis zijn van hetgeen het Kabinet Rutte met Nederland voorheeft zal ik zo spoedig mogelijk dat ontbrekende artikel aanleveren.

En omdat de heer Baudet aan de heer Rutte heeft gevraagd om volledige openheid over term Build Back Better heeft gevraagd zal ik dat hier vandaag maar publiceren.

“Befreiung, das wäre schön”

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven