Kabinet = list en bedrog

Kabinet = list en bedrog.

Elke dag komt er meer inzicht in welk gevaarlijk spel het Kabinet met haar burgers speelt.

Iedereen herinnert zich de rellen uit Eindhoven. Ook het MST-ziekenhuis in Enschede was door relschoppers aangevallen.

Nu had ik daar enorme twijfels over, want geen enkele relschopper gaat een gebouw aanvallen waar je mogelijk met verwondingen naar toe moet om gerepareerd te worden. Echter, besef ook wel dat je in een vlaag van woede dingen doet die je normaal niet doet.

Dat vooral de NOS weer een spraakmakend en pakkend verslag doet van een grote leugen, aangewakkerd door het Kabinet, maakt de NOS ook mede deel uit van het verspreiden van grove leugens. Je zou de NOS moeten aanklagen voor misleiding, list en bedrog.

Ninefornews, het wel meest betrouwbare kanaal, schreef er dit over:

Zie link: NOS heult mee met Rutte

Moet u beslist even lezen en dan naar de reactie van een verslaggever Marianne Zwagerman. Deze kritische tante neemt geen blad voor de mond:

Lees eerst het artikel van Ninefornews en dan even door scrollen naar zowel hetgeen een verslaggever van de krant Tubantia zegt, die persoonlijk constateerde om 23.20 diezelfde avond dat er van dreiging en vernieling niets klopte.

Van enige dreiging of agressie van relschoppers was totaal geen sprake, hetgeen de directeur van het ziekenhuis bevestigde.

Dan moet u even naar het stuk van Marianne Zwagerman luisteren die duidelijk zegt dat het een bewuste actie van het Kabinet is om haat en tweespalt te zaaien tussen de vóór en tégenstanders van hun idiote maatregelen. Dit om de publieke opinie zodanig op te hitsen dat wij de strijders vóór onze democratie weg zetten als idioten.

Zie link: Even de twitter beluisteren van Marianne Zwagerman

Scrollen naar haar interview met de NPO-radio

Met liefde verwijs ik u naar haar bijdrage aan de Telegraaf en u moet nu eens goed in de stoel gaan zitten en haar verslag lezen.

Zie link: https://commonsensetv.nl/ik-viel-bijna-van-mijn-stoel-bij-het-lezen-van-de-column-van-marianne-zwagerman-in-de-telegraaf/

Is zij wellicht de eerste journalist die het spel begint te zien ??!!. Hoop het zo.

Een spel waarbij al honderden mensen aan het vaccin zijn overleden als ik alle verslaggeving bij elkaar optel.

Zet voor alle duidelijkheid enkele linken aangaande de doden in het buitenland hier neer.

Mocht een link het niet doen dan de URL kopiëren en in uw zoekbalk plakken.

Zie link:

Italiaans bejaardenhuis heeft veel doden na vaccinatie in Italië

24 doden door vaccin in Engeland

Doden door vaccins

Vervolgens lees ik dat in Nederland exact 128 mensen sec aan corona zijn overleden en dat op een bestand van 17 miljoen mensen.

Zie link: Slechts 128 doden door corona alleen.

ZDF publiceert de cijfers uit Duitsland en dan blijkt dat corona net zoals de normale griep reageert.

Gooit de regering in Finland olie op het vuur en zegt het volgende.

“Het is een medisch experiment”.

Zie link: Finland zegt dat het vaccin een medisch experiment is

De Finse Overheid vindt het een medisch experiment en dat zou onze Nederlandse overheid niet moeten willen. Bewust maakt men het land kapot en dat alles met angst en bangmakerij als zijnde dat het een uiterst dodelijk virus is dat enorm huis zal houden onder de burgers.

Echter de farmaceut Merck zegt dat men met de ontwikkeling van het vaccin stopt, omdat het immuunsysteem van de mensen beter werkt dan het vaccin:

Merck stopt met ontwikkelen vaccin

Als je dus als persoon voldoende vitamine C en D slikt en daarnaast nog het uiterst noodzakelijke zink dan kan u zo goed als niets gebeuren.

Persoonlijk slik ik elke dag 3000 mcg vitamine C.

Dagelijks 10.000 IE vitamine D3

Dagelijks 30 mg zink en verder nog vitamine K2 200 mcg

Ons immuunsysteem hebben we persoonlijk uitgetest en hadden iemand op bezoek die achteraf corona bleek te hebben. Ze had netjes gemeld dat ze wat keelpijn had en niet naar binnen wilde komen. Mijn vrouw 66 en ik 69 namen bewust dat risico om te zien, waar we als risicolopers stonden. Nergens geen last van gehad.

Buiten de stress die dit Kabinet bewust in de samenleving heeft ingebracht.

Er zijn hele strategieën bedacht om ons de angst in de broek te jagen.

Moet u eens dit stuk beluisteren: zie link: Leren hoe je moet liegen

Verder een heldere video over uw toekomst, maar of u die zo leuk gaat vinden betwijfel ik ten zeerste.

Zie link: https://www.youtube.com/watch?t=8&v=vhJrAuTyNoo&feature=youtu.be

waarin helder wordt uitgelegd hoe die toekomst eruit zal zien. Dat u daar geen enkele inbreng meer in heeft en dat alles van bovenaf gedicteerd gaat worden moet u maar voor lief nemen. Uw bezit, uw eigendom, uw huis zal door de Staat der Globalisten in beslag genomen worden.

Dit artikel is sneller te lezen en zegt exact hetgeen bovenstaande video uitlegt.

Zie link: https://www.frontnieuws.com/build-back-better-is-1984-op-steroiden/

Verwacht dat u dat niet geloofd, maar de tijd zal uitwijzen dat u niets meer overhoudt.

Tenzij wij allen op 17 maart a.s. massaal op partijen stemmen die onder de Lock down etc. uit willen. Helaas of gelukkig blijft er maar een partij over die zich uitspreekt tegen de Lock downs. Tegen het afgeven van onze Soevereiniteit.

Zal geen advies uitbrengen maar het FvD _ Forum van Democratie – is exact die enige die Nederland niet in de uitverkoop doet. Zelfs een Geert Wilders gaat akkoord met het onteigenen van uw have en goederen. Bevreemdt met zeer.

Nogmaals ik ben voorstander van een samenleving, waarin de burger rechtstreeks via referendum de belangen kiest die wij als burgers belangrijk vinden. Weg met de politiek elite. Maar tot die tijd is het FvD de enige die nog iets doet voor de burgers

Als we weer een Kabinet Rutte krijgen is het over en sluiten voor Nederland, want de heer M. Rutte is een fan van deze WEF-strategie. Dus ben wijs en stem slim op 17 maart.

Kabinet= list en bedrog.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie- ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven