Immunoloog beter dan viroloog

Immunoloog beter dan Viroloog.

We leven alweer bijna een jaar in de ellende die door virologen grotesk wordt omarmd. Men stond zelden zo vaak in de schijnwerpers en waarom is feitelijk de vraag.

Mijn stelling is helder: een viroloog weet veel over virussen en dan was het dan wel zo ’n beetje.

Al een aantal jaar is bekend dat virussen naar een bacterie kunnen muteren en bacteriën naar een virus. Dus het bestrijden via een vaccin is een totale zinloze bezigheid en alleen maar goed voor de orderportefeuille van de farmaceuten.

Echter een immunoloog weet alles van het menselijk lichaam hoe ons lichaam virussen en bacteriën bestrijdt.

Die stelling wordt feitelijk ook nog eens door de farmaceut Merck bevestigd, want die heeft zich teruggetrokken in de rat-race van de vaccin-waanzin met de opmerking: het afweersysteem van de mens werkt beter dan een vaccin. Zie link: Merck stopt met ontwikkelen vaccin

Feitelijk had in dat OMT-team alleen maar immunologen moeten plaatsnemen en geen enkele viroloog.

Maar dat heeft Rutte bewust gedaan, want immunologen zijn niet zo slaafs als virologen. Rutte kan zich ten alle tijden verschuilen achter de adviezen van een RIVM bestaande uit te veel virologen.

Andersdenkenden artsen w.o. het www.artsencollectief.nl die een andere weg zagen om het probleem van corona te bestrijden, werden doodgezwegen of tot complotwappie gebrandmerkt.

Zo werkt de Haagse democratie die enkel alleen nog kenmerken heeft van een Bananenrepubliek.

Dat Rutte altijd oproept om corona samen te bestrijden, geldt alleen maar als de door hem gewenste route wordt bewandeld. Andere routes worden verketterd door Rutte.

Het Isala Ziekenhuis heeft evenals als dertien (13) andere Nederlandse ziekenhuizen zelfs bevestigd dat hydroxychloroquine en dus geen chloroquine, dat duidelijk het verschil maakt, in combinatie met het uiterst broodnodige zink effectief is in de bestrijding van covid 19.
Zie link: HCQ wel effectief tegen corona
https://www.isala.nl/nieuws/hydroxychloroquine-wel-effectief-tegen-corona/

Dan hoor je onze heer Rutte zeggen dat men met een wetenschap van vijftig procent voor honderd procent beslissingen moet nemen, en dit alles op advies van het RIVM waar grotendeels virologen zitten.

Dat is een rotsmoes en drogreden ten top want als het heertje Rutte eens zijn oor bij anderen te luister had gelegd had hij meer geweten en niet als een dolle de economie volledig richting de afgrond te brengen.

En laten we het eens helder stellen, alle maatregelen die tot een totale ondergang van de economie teweegbrengen voor het redden van pakweg 10.000 ouderen.

En ja ik weet het, het zal je vader/moeder opa of oma maar zijn. Vraag je het veel ouderen zelf wat zij van de maatregelen vinden, dan is vaak hun commentaar, laat ons maar dood gaan als mijn kinderen en kleinkinderen maar weer een normaal leven kunnen leiden.

“Zelf verloor ik in 2004 in exact een week tijd, zowel mijn jongste broer met 44 jr. en mijn vader van 87 jr. een week later aan kanker”.

Verloor de laatste vijf jaar meer dan 50 kennissen en vrienden waarvan de oudste net 75 jr. was. Zevenennegentig procent overleed voor zijn 67ste. Dus ik weet wel met mijn zeventigste levensjaar, wat het is om er veel te zien gaan. De dood hoort nu eenmaal bij het leven.

Voorzorgmaatregel was geweest: op een eerlijke wijze en onbevooroordeeld het Zelenko protocol dat o.a. de Meijelse huisarts Rob Elens met een score van 100 procent toepaste, eerlijk en objectief te laten testen door externe groepen.

Echter deze huisarts kreeg een berisping. Hoe ziek, hoe schandalig.

Zo ook deze Duitse arts en veelzijdig medisch talent die van de week op een zolderkamertje een medicijn ontwikkelde dat de Duitse Overheid natuurlijk niet gezind is.
Zie link: Arts ontwikkeld een medicijn tegen corona
https://www.frontnieuws.com/arts-ontwikkelt-eigen-coronavaccin-openbaar-ministerie-stelt-onderzoek-tegen-hem-in/

Geachte lezer als u dit leest, gaat er dan bij u dan geen lampje branden waarom men vanuit het Kabinet, alleen maar een vaccin wenst dat ook nog niet eens veilig is.

Dat laat men heel nadrukkelijk in Spanje zien dat het vaccin dodelijk is.
Zie link: In Spanje sterven 761 ouderen na vaccin
https://www.frontnieuws.com/tragedie-in-spanje-761-ouderen-stierven-in-een-week-in-verpleeghuizen-de-meesten-van-hen-na-te-zijn-gevaccineerd/


Italiaanse artsen sterven na vaccin
https://www.ninefornews.nl/45-jarige-italiaanse-arts-krijgt-hartstilstand-na-coronavaccin/

Schade door vaccin groter dan gedacht
https://www.ninefornews.nl/schade-door-het-coronavaccin-de-crisis-waar-niemand-over-praat/

Prof. Dr. Dolores Cahill legt uit wat het mRNA met je lichaam doet schaden
https://www.frontnieuws.com/dodelijke-gezondheidsbescherming/

De collaterale schade zal over uiterlijk minimaal twee jaar zich zodanig ontwikkelen dat alle farmaceuten er nog meer aan kunnen verdienen, omdat er straks een hausse aan auto-immuun ziektes zullen zijn ontstaan. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben, maar wel weten hoe de wereld inzake politiek in elkaar steekt.

Beste lezer, zet dit bericht door naar anderen, zodat meer mensen over deze materie kunnen nadenken. U hoeft het niet met eens te zijn, maar denk over hetgeen ik schrijf na. Dan ben ik al tevreden.

Share this information with everyone – Teilen Sie diese Informationen mit allen –

Partagez cette information avec tout le monde – Deel deze informatie met iedereen.

Met vriendelijke groet,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm: raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling.

Terug naar boven