Vir-(on)-logisch

Vir-(on)-logisch.

Laatst zag ik de heer A. Osterhaus, lokaal bekend als viroloog in een praatprogramma op TV een wel heel scherpe opmerking plaatsen.

Het corona virus en ander nog naderende virussen kwamen voor 75 procent van de dierenwereld vandaan. Tja, dan sta je toch echt perplex van zoveel wijsheid.

Hadden ze mij al in 1964 geleerd dat de natuur bestaat uit diverse virus – en bacteriestammen die vrijwel altijd van uit de dierenwereld ontstaan en dat voor de volle honderd procent. Waarbij onderscheid gemaakt kon worden tussen de dieren in het water en de dieren op het land.

Mij is ook wel verteld/geleerd dat de mens geen enkele invloed kan hebben om bacterie of virussen te bestrijden. Beide ziekteverwekkers zijn onlosmakelijk verbonden met ons bestaan, ze zijn zelfs hardnodig om als mens te bestaan.

Als men als viroloog denkt de natuur te kunnen manipuleren dan heeft deze man weinig tot niets van “ De Schepping “ begrepen. De natuur zal de mensheid altijd een stapje voor zijn, omdat wel de Schepping zal blijven bestaan, maar de mensheid niet.

Drie zaken daarin zijn helder en dat geeft de volgende spreuk wel aan:

MENSDOM – RIJKDOM – DIERENRIJK.

Denk dat u zelf wel een verklaring kunt vinden dat wij mensen dom zijn en de dieren rijk. 

Dat heeft de geschiedenis wel geleerd. Diverse oorlogen en levensbedreigende plagen hebben we achter de rug en daar doet geen enkel mens iets aan.

Al zeker geen virologen alla het heertje A. Osterhaus.

Daar heb je geen ingewikkeld studie voor nodig, maar een stel gezonde hersens en een enorme vrachtwagen vol aan inlevingsvermogen voor de natuur.

Niets meer, maar zeker niets minder.

Een studie is ook maar een reproductie van hetgeen een ander ooit met de beste bedoelingen heeft beschreven of gemaakt.

Een mogelijke wetenschappelijke stelling die totaal verkeerd kan zijn. Waarvan akte meneer A. Osterhaus. Gelukkig was ik destijds omgeven met leraren/docenten en wetenschappers in ons klooster die de stelling hadden:

“Is dat wel zo, wat daar wetenschappelijk wordt beweerd”.

De heer A. Osterhaus wil niets weten van andersluidende meningen zoals die van een aardige dame die een totaal andere mening dan het heertje heeft.

Namelijk dat dit geen normaal corona virus is maar een geprefabriceerd bio-wapen, zie link: Arts noemt vaccin een bio-wapen
https://www.frontnieuws.com/arts-met-biowapenexpertise-noemt-covid-19-injecties-bewapende-medicijnen/

Dat dit niet door de heer A. Osterhaus zo wordt gezien is duidelijk. Zijn visie is beperkt, omdat er nu eenmaal van Overheidswege een vaccin door onze aders geperst moeten worden.

Een andere dame zag het licht en schreef er dit over, zie link:
Biologe legt uit dat het om gekweekte virussen gaat
https://www.frontnieuws.com/tsjechische-moleculaire-biologe-coronapandemie-kunstmatig-in-leven-gehouden-door-in-laboratorium-gecreeerde-virussen/

Dan hebben we in Nederland ook nog artsen die niet buigen voor de terreur van hun beroepsgroep en ons burgers oproepen na te denken en niet alles klakkeloos van de media Kabinet en RIVM te slikken.

De huisarts Bart van Tienen had in zijn praktijk en dode door het corona vaccin te betreuren zie link:
Huisarts Bart van Tienen al 16 mensen dood door vaccin
https://www.ninefornews.nl/een-patient-van-huisarts-bart-van-tienen-overleed-na-moderna-vaccin-we-moeten-stoppen/

Maar hoho, dat mag niet naar buiten komen dat er in Nederland al zestien personen door het vaccin zijn overleden.

Maar vir-(on)-logisch zal er nooit en te nimmer een vaccin komen dat ons voor elk virus of anderszins bacterie-stammen zal beschermen. Die illusie moet de mens niet hebben. De dood loopt al duizenden jaren met ons mee als mens.

Dan vraag ik mij af waarom we feitelijk aan een vaccin moeten. De Globalisten met een zekere heer B. Gates voorop wil toch terug naar een samenleving van niet meer dan 500 miljoen mensen, met als doel de planeet leefbaar te houden.

En dit heertje is een best vriendje van alle landen (192 stuks) die graag meedoet met Billy ’s wens om de wereld middels de dood van meer dan zes miljard mensen op te ruimen. (Lees het bovenstaande stuk over het bio-wapen grondig en zie welk men aanricht)

Wel is overduidelijk dat alle Overheden in de wereld hebben ingestemd om onze vrijheid op te geven om ons zodoende aan dat vermaledijde vaccin te helpen.

Niet het belang van de burger en haar gezondheid is belangrijk maar de winsten van enkele partijen die baat hebben bij de ondergang van onze economie en maatschappij en dat zijn overduidelijk de farmaceuten en de daaraan verbonden groepen zoals banken en de grote Tech-bedrijven.

Vir-(on)- logisch gezien hebben we geen vaccin nodig, maar een eerlijke Overheid die haar burgers beschermt tegen de verkwanseling van onze Soevereiniteit en onze voorspoed.

Drentse artsen nemen dexamethason
https://www.ninefornews.nl/coronabehandeling-drentse-huisartsen-goedgekeurd-dit-betekent-dat-de-experimenten-met-coronavaccins-moeten-stoppen/

Britse regering houdt rapporten over vaccin schade achter
https://commonsensetv.nl/schokkend-overheidsrapport-vaccineren-doe-het-nou-niet/

MENSDOM – RIJKDOM – DIERENRIJK.

Vir- (on) -logisch

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid-lid Korps Rijkspolitie – ondernemer -klooster leerling

Terug naar boven