Besmettingen hype c.q. onzin

Besmettingen hype c.q. onzin.

De Nijmeegse burgemeester Bruls heeft last van de ziekte van corona.

Wat blijkt, hij zou graag ook nog de bevoegdheid willen hebben om gezinnen uit elkaar te rukken, omdat een van de gezinsleden mogelijk verschijnselen van corona kan hebben. Hij wil dan zelfs achter uw voordeur zijn gezag willen uitoefenen.

Dan hebben ze de macht om uw zoon of dochter uit uw huis te halen en in afzondering te plaatsen.

Maar de “ Heertjes politici “ wilden toch dat we allemaal immuun werden en dat kan alleen maar door elkaar goed te besmetten. Wallah, twee vliegen in een klap, allemaal besmet binnen veertien dagen en dan kunnen we weer verder.

Oh zegt u dan maar dan lopen alle IC bedden weer vol. Tja, dat krijg je er van als je meer dan 128.000 verpleegkundigen wegbezuinigd en vele ziekenhuizen sluit. Wie is daar de schuldige van ?? Juist de politiek lees Rutte I- II-III.

Nu heeft deze man burgemeester Bruls behoorlijk last van overgewicht en dan zou je toch verwachten dat hij meer teruggetrokken zou leven, bang om besmet te raken door een ander omdat hij zeker met zijn “lijntje” gevaar loopt. Want ho, die dikkerds op de IC vallen bij bosjes om, dus ook hij is een beoogde kandidaat voor een “Hemels-paspoort”, met begeleiding van een corona paspoort. Alle papieren zullen aan de Hemelpoort grondig gecontroleerd worden.

Heeft de persoon eerlijk gehandeld in het belang van zijn medemens. Heeft hij de privacy van mensen achter de voordeur gerespecteerd. Zo niet, dan terug naar af en weer terug naar Nijmegen.

Ook de media gilt, schreeuwt en roeptoetert dat we zoveel besmettingen hebben en dat er weer een Lock down dreigt.

Dan heb je toch de neiging ze allemaal tot een compleet gestoorde gekkie te bestempelen, de politici, media en andere informatiedragers zoals de NOS.

In ten tijde van de normale influenza hadden we in 2018 meer dan 900.000 -negenhonderdduizend- geregistreerde besmettingen. Denk dat het cijfer destijds eens zo hoog was en eerder bij de twee miljoen besmettingen lag. Niet ieder ziek figuur meldt dat of heeft er last van.

Zo is dat thans ook. De meeste mensen hebben wellicht een besmetting, maar zullen er niet ziek van worden en al helemaal niet aan dood gaan.

Met enige regelmaat ga ik in discussie over deze cijfers met de aanhangers van het Kabinetsbeleid. Dan kijken ze raar en als ze het niet kunnen winnen op basis van de feiten, dan verklaren ze je voor complotgekkie of erger.

Enorme sterke troefkaart, uit de serie onkunde en goedgelovigheid.

Nu heb ik helaas de eigenschap me bij de feiten te houden en die goed te wikken en te wegen. In 2015 hadden we dus 8600 en in 2018 9400 overledenen te betreuren.

Een zakenrelatie/vriend van me was net zo gehypet door de indoctrinatie van de overheid. Echter hij kon het niet bevatten dat er andere geluiden waren dan hetgeen de Overheid ons door de strot wenst te duwen.

Zoals een aardige dame het zei in het Filosofisch Kwintet, er moest een module gevonden worden om “angst te injecteren”. Hoe ziek kun je als overheid zijn om angst te injecteren in je eigen samenleving.

Normaal gesproken noemen we dat dictatuur.

Thans is de heer Bruls de slapende leider van ons land inzake mondkapjes etc.

Waarom draag je feitelijk een mondkapje. Is dat om die ander niet besmetten of is het om jezelf te beschermen. Geen van beiden lijkt waar te zijn. Mensen die last van astma of andere longziekte hebben kunnen overlijden door de vezels die in een mondkapje zitten.

Natuurlijk hebben we de beelden nog op het netvlies van verpleegkundigen die na bijna 24 uur werken een opgezwollen gezichtsgelaat hadden dat heel duidelijk was.

Mag ik deze dames en heren enorm bedanken voor hun inzet, maar ik stel ook de vraag: als we weten dat door een mondkapje de Co2 waarde in je bloed verhoogd wordt, is dan de oorzaak van dat opgezwollen gelaat niet het dragen van dat mondmasker, maar door de verhoogde Co2 in uw bloed.

Want als ik me ten tijde van mijn vijfjarige interne schoolopleiding, waarin we zeker minimaal vijftien uur in de week aan sport deden, opblies kreeg ik ook een rooie gelaatsuitdrukking. Dan duizelde het ook in je hoofd en waarom, Co2 onbalans.

Nee beste mensen, stop eens met het omarmen van deze Lock down maatregelen.

Denk zelf eens na en bedenk dat we in 2015 en 2018 ook geen Lock down hadden.

Meneer Bruls is iemand die beter kan verhuizen naar Denemarken, want daar zouden ze dat ook graag gewild hebben, tot achter uw voordeur u controleren. Maar gelukkig ging dat niet door. Wel heeft de Deense regering het mogelijk gemaakt hun onderdanen dwangmatig te vaccineren.

Beste mensen, besmet raken is niet hetzelfde als ziek worden of erger nog doodgaan.

Echter de angst die bewust door ons Kabinet geïnjecteerd wordt, is vele malen dodelijker dan het corona virusje.

En dan noemen deze politici zich Volksvertegenwoordiger. In mijn optiek zijn het commerciële vertegenwoordigers die hun landgenoten terroriseren en ziek maken.

Als dit daadwerkelijk Volksvertegenwoordigers zijn, dan hebben we het recht om gerespecteerd te worden en moeten onze belangen voorrang krijgen.

Maar de realiteit is dat we geknecht en bedonderd worden.

Ik mag hopen dat op 17 maart 2021 als we nieuwe verkiezingen hebben, de mensen eens gaan nadenken of we niet een echte democratisch stelsel willen, met daarin een maandelijks bindend referendum. Waarin de burger centraal staat.

U zegt dat het niet kan, maar wel wenselijk zou zijn.

Het kan, áls U HET AFDWINGT. Door slim en bewust te kiezen en niet op basis van de vele valse beloftes die Rutte heeft gedaan en waar u nu zwaar voor betaald.

Fijn weekend en geniet van het mooie weer.

Besmettingen, hysterie ten top.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven