Echt onderzoek

Echt onderzoek.

Nu we maanden verder zijn in de Lock down, zou je nu toch exact moeten weten welke behandelmethode zinvol is, of deels zinvol is.

Noodgedwongen me de laatste vier maanden intensief met dit gezondheidsprobleem beziggehouden. Veel mensen in een besloten groep rechtstreeks benaderd en van de nodige informatie voorzien.

Onderzoek naar gezondheid is in 2004 ontstaan doordat mijn jongere broer op 44-jarige leeftijd overleed aan kanker. Grotendeels door een foute behandelwijze van specialisten. Informeer me buitensporig intensief naar andere vormen van genezing.

Want mijn stelling is, de natuur maakt ons ziek, maar de natuur schenkt ons ook gezondheid. Een realiseer U dat alle geneesmiddelen ooit ontstaan zijn uit de geneeskracht – bomen en planten- van Moeder Natuur. Echter de farmacie maakte er een zooitje van en nu slikken we ons ziek aan medicatie.

Recent schreef een Duitse radioloog dat 92 procent van de mensen die overlijden, sterven aan de gevolgen van medicijn gebruik. Dan mag en moet je toch eens met zijn allen gaan nadenken over onze toekomst.

Als we de Overheid mogen geloven, en u weet wat onze grootste wetenschapper Albert Einstein daarover zei:

“ – Blind vertrouwen in een autoriteit, is de grootste vijand van de waarheid -” dan slikken we ons straks helemaal suf aan een vaccin dat ons zieker maakt dan we hopen.

Ik neem u even mee naar ons Nederlands straatbeeld. Kijk eens hoeveel jonge mensen veel en veel te zwaar zijn. Obesitas ten top, kinderen van amper tien jaar met een overgewicht van tientallen kilo’s.

Heeft u enig idee hoe dat komt. Te veel koolhydraten verstopt in lekkere drankjes en eten. Suikers waar je ziek van wordt. En toen kwam een fabrikant die er zoetstof in deed als vervanger van de suikers, die mensen nog zieker maakt. Neem nog een pizza, neem nog wat energiedrankjes en koop nog wat meer koekjes en snoepjes.

Spreek je met de jeugd dan blijkt het amper nog mogelijk een totaal 100% gezonde jongeling aan te treffen. ADHD is wel de meest voorkomende ziekte onder kinderen.

Daar stoppen we massaal het medicijn Ritalin in en hopen dat ze genezen. Maar eens kijken naar de levensstijl van de voeding is niet aan zorgverleners in de Ritalin wereld besteedt. Oorzaak van veel ellende zijn de vaccinaties bij jonge kinderen.

En dan hoop je dat een Overheid ingrijpt en de productie van die verderfelijke etenswaren verbiedt. Echter de Overheid kent maar een middel en dat is een extra belasting aandragen in de vorm van een suiker of vet – tax (belasting.).

Feitelijk gaat het de Overheid helemaal niet om uw gezondheid, de zal ze een worst wezen, nee ze willen meer geld uit uw knip, maar een probleem oplossen door passende maatregelen op basis van het hebben van gezond verstand te gebruiken is funest voor het aanzien van de politici. Dat kunnen ze niet, want anders was het er lang geweest.

Dat brengt me zijdelings toch weer bij de corona waanzin.

Zoals u op mijn website kunt lezen staan er steeds meer wetenschappers op die het totaal niet eens zijn met onze Overheden.

Een groep Nederlandse artsen is opgestaan en wil dat er gestopt wordt met de idiote Lock down. ( momenteel al meer dan 600 artsen die het eens zijn dat dit niet goed is)

Een groep Nederlandse psychologen is sinds 25 juli opgestaan tegen de Lock down maatregelen. (meer dan 100 medici)

Ik zet hier een link door van een stel Amerikaanse artsen die zijn opgestaan tegen de idiote maatregel van de Lock down.

Met dank aan de Meijelse huisarts Rob Elens, voor het delen. Tja als u nu nog geloofd dat corona dodelijk is, dan is dat uw geloof.

Rob Elens heeft als eerste dit in Nederland toegepast en werd door de Inspectie van de Gezondheidszorg teruggefloten en hem werd dit verboden.

Mijn gedachte als onderzoeker en innovator, probeer dit eens objectief uit en u zult dan met grote waarschijnlijkheid zien dat het prima werkt.

Vervolgens zie je dan een artikel in de media verschijnen dat het kwakzalverij is wat Rob Elens deed. Maar een snel onderzoek is simpel te doen.

Je hebt 20 mensen met corona. Tien geef je aan de reguliere medici en tien gaan naar Rob Elens. Wie de meeste binnen afzienbare tijd heeft genezen heeft de waarheid gevonden. Dat is binnen een week helder. Daar hoeft geen langdurig zinloos onderzoek naar gedaan te worden. In amper een week had HA Rob Elens zijn patiënten weer monter.

Als we echt onderzoek doen of zouden doen zonder vooringenomen standpunten, kennis of visie dan vinden we de oplossing heel snel. Maar inzetten op gezonde voeding zou al veel minder slachtoffers maken. En daar vallen de klappen bij mensen die bezwijken aan corona, doordat ze door geldgebrek geen gezonde voeding kunnen kopen. En in verzorgingshuizen is het al helemaal slecht gesteld met het voedingspatroon.

Herinnert u zich nog een aflevering van de Professor Neuroloog Erik Scherder, waarin hij duidelijk stelt dat juist het kauwen van eten zo belangrijk is voor ouderen. En wat krijgen ze in de verzorgingshuizen, vla en soepjes. Dus niet kauwen.

Als we dan eens inzien dat we door het gedreven voedsel amper nog voldoende waardevolle voedingsstoffen naar binnen krijgen, dan is de oorzaak van veel ellende duidelijk. Maar nee, wat gaat onze Overheid promoten, het in grote gebouwen op vele etages hoog voedsel produceren dat beduidend minder van kwaliteit zal zijn.

Het wordt tijd voor een algeheel grootschalig omvattend onderzoek hoe we weer gezond kunnen worden en aandacht voor het vak van boer weer terugzien. Als we voedselproductie aan economische producenten geven zal de ziekte in de wereld toenemen. Zoveel is helder.

Niet de kwantiteit van voedsel moet de norm worden, maar de smaakbeleving en de basis-kwaliteit moeten de norm zijn.

Daarom: Echt onderzoek.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven