Misleiding, Agenda 21 periode 20-30

Misleiding, Agenda 21, P 20-30

Ik mag heel erg graag debatteren met een bonuszoon die ook al weer 40 jaar jong is en we zoeken altijd naar de oorzaak van iets. Waarom doen mensen dit of zo, of juist niet. Het is een creatieve denker en daar houd ik wel van.

In maart konden we het niet eens worden en hij classificeerde me als iemand die altijd en notoire dwarsligger is als het om politieke zaken gaat.

Nu, vier maanden later geeft hij toe dat hij ook niet gezien had waar deze Overheid ons naar toe wil lei(j)den. Verder wil hij er niets van weten, want hij wordt er onrustig van. Want als je de zaken in een juist perspectief ziet ga je rillen van woede en onbegrip.

Sinds 15 maart zitten we in een ophokplicht, veroorzaakt door een aantal wetenschappers die het zelf ook niet weten.

Want luister je naar de ene wetenschapper dan hoor je een andere mening dan die andere wetenschapper. Feitelijk is de wetenschap niets meer dan eigen verwachtingen van de mens. Op welke Universiteit heb je welke opleiding gevolgd, want daar zit ook verschil in.

Het RIVM is lang niet zo onafhankelijk dan we allemaal hoopten. De politiek agenda erachter is veel erger.

Het RIVM laat zich maar al te graag gebruiken – of spant samen-  als politiek instrument van het Kabinet om Nederland om te vormen.

Als ik dat vier maanden geleden had gezegd had u me voor drager van het aluminiumhoedje of voor complotgekkie uitgemaakt. Toen was al duidelijk wat het doel is van deze pandemie. Als men zich verdiept in de materie dan is vrijwel duidelijk dat het corona virus in deze vorm al sinds 1986 in de maak was.

Fort Kendrick in de USA wordt wel als bron van de ellende gezien. Echter in 2013 waren de wetenschappers in Amerika klaar met het virus en gaven het aan de Chinezen om het verder te ontwikkelen. In 2014 werd dit virus in China aangetroffen.

In 2019 zijn een aantal Amerikaanse militairen op een uitwisseling geweest in Wuhan en laat nu heel toevallig toen die uitbraak zijn ontstaan.

ík zet u hier een link neer: https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf?fbclid=IwAR1225EHZYDLjym6vl3ZankNmaZb7aAGHo9f2lSPAmG8uj1IfNuJMpChN0o

Dit artikel is de aanleiding om de wereld anders in te gaan richten. Dan denk je toch, laat elk land zijn eigen identiteit behouden en werk samen maar versmelt het niet met elkaar, want diverse oorlogen hebben geleerd dat we verschillend zijn in cultuur, waarden, normen en zeker als samenleving.

Doel van deze pandemie is de wens van enkele grote partijen om alles in een hand ver krijgen. Brandstoffen, het financiële stelsel, de natuur etc. c.q. de absolute macht over ons als burgers. En we worden geofferd door onze politiek leiders, om dit voor die paar machtswellustelingen mogelijk te maken.

Ik zet hier een link door over de Agenda 21. Dat is tijdspad waarbij we in de periode 2020 tot 2030, omgevormd worden tot slaaf van een Centrale Wereldmacht.

Dan hebben we ook nog heldere lichten in de vorm van kritische artsen uit het buitenland. Gelukkig zijn in Nederland ook een aantal artsen opgestaan om ons te waarschuwen. Maar ook deze artsen worden nu als afvallige door hun beroepsgroep geweerd en gestigmatiseerd.

Hebben we met de huisarts Rob Elens een EIGEN denker in de gelederen wordt hij door zijn beroepsgroep en het RIVM gestigmatiseerd.

Zelfs verboden om feitelijk zijn werk als huisarts te doen, namelijk er alles aan doen om mensen beter te maken

Ook het initiatief van een groep artsen/internisten – 81 pers – in Nederland heeft zich uitgesproken tegen dit waanzinnig beleid. Het is ondertussen al meer dan zeshonderdmaal door medeartsen ondertekend.

Rest mij u nog op een andere Amerikaanse trauma -arts te wijzen:

Deze dame zegt wat heel veel wetenschappers al tijden verkondigen, maar u zult zien en beleven dat het beoogde vaccin ons onder dwang of mogelijk met vrijheidsbeperkingen, als je weigert, door de aders zal stromen.

Dr. Kelly Victory legt helder uit wat de voor en zeker de nadelen zijn van mondkapjes dragen. Noodzaak van een vaccin etc. c.q. de onzin van een vaccin.

Mocht u andere zaken besproken willen hebben, dan reageer op dit artikel.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven