Brief aan het FvD.

Goedendag Heren,

Kan helaas die rotkop van een Rutte niet echt meer pruimen.

Rest me een ding om u op te roepen een samenwerking op te zetten met Ondernemend Nederland.

Plaats een heel grote advertentie van een halve pagina waarin u eens haarfijn uitlegt wat de overlijdens cijfers van 2018 etc. zijn geweest. Was vandaag bij de Gamma en kreeg een gesprek met de caissière, ze was het meer dan beu de corona.

Toe ik haar vertelde dat het overlijdens cijfer uit 2018, 9600 personen was zei ze, dat wist ik niet en waarom dan deze schijnvertoning. Tja zei ik, nu zijn het circa 3500 mensen die overleden zijn, dus nog 6000 te gaan. Oeps wat ben u eerlijk.

Het land gaat naar de kloten en we kijken er naar en zwijgen.

Benader een Klaas Hummel of hij mee wil doen aan de advertentie, benader de KHN Horeca Nederland of ie mee willen sponsoren. MKB Nederland etc. U heeft meer connecties, dan ik.

Wij kijken lijdzaam toe hoe ons land ten gronde wordt gericht. Alleen om een virus dat minder doden maakt dan in 2018.
Toen deden de heren niets.

Verhaal eens over de 17 tot 20 duizend doden die jaarlijks door medische fouten overlijden. Heeft iemand toen het RIVM horen oreren dat het mis was. Nada, noppes niets van dat alles.

Heren, maak de mensen eens wakker die nog slapen.
Nu onder het schrijven van de oproep aan U, luister ik naar Celine Dion en de Bee Gees , Rutte oreert nu zijn epistel, kan die rotkop van Neerlands grootste manipulator rat Rutte niet meer horen of zien. Sorry voor mijn eerlijkheid.

Als ik royaal in de slappe was zou zitten, dan had ik daar zeker een 100.000 voor over gehad. Echter een AOW-er met een schamel pensioen, kan dat niet. Alleen maar deels sponsoren en me inzetten voor een beter Nederland.

Wanneer staat er nu eens iemand op die heldere wijn schenkt en dit domme volk beter informeert.

Krijg steeds meer begrip voor mijn vriend Albert Einstein: blind vertrouwen in de autoriteit, is de grootste vijand van de Waarheid. Die man was zijn tijd ver vooruit, en ik ben blij dat ik net zo denk als hij.

Dat de IC bedden zo overbezet zijn ligt geheel aan het falen en de bezuinigingsdrift van de verkopers van een welvarend Nederland ofwel Rutte c.q. de VVD.

Als je dit Kabinet wilt treffen, dan verenig u met andere sectoren of vraag aan Poetin of die Kornilov of hij dat wil betalen 😊. Sarcasme is mij ook niet vreemd evenals ironie.
Vraag Zembla of ze mee willen helpen dit domme volk beter te informeren, doen ze tenminste iets goeds voor de kost, i.p.v. Thierry te beschuldigen van het aannemen van steekpenningen van Poetin en Kornilov.

Doe iets, ik leg dan graag 100 euro in. Als die pagina komt. Mijn woord heeft u daarop.

Met vriendelijke groet,

Sjef Smeets

Auteur van het boek: Ziek van de Politiek
Columnist
Onderzoeker
Innovator

Terug naar boven