Tinnen Soldaatjes

Tinnen soldaatjes.

Hoewel ik summier de discussie volg over de Corona App beginnen een deel van de zaken helder te worden.

Nederland zal hoe dan ook vanaf de dag dat de corona app actief is een land worden van Tinnen Soldaatjes. We gaan een scheiding meemaken van de Tinnen soldaatjes met de Blauwe Pet en de andere krijgen een Rode Pet.

Ben je zo slaafs die app te gebruiken dan behoor je tot de Blauwe Pet Tinnen soldaatjes. Behoor je tot de kritische mensen die deze app niet zien zitten, dan behoor je tot de Rode Pet Tinnen soldaatjes.

Want, stel dat ik weiger die app te gebruiken of te omarmen, dan kunnen omstanders mij traceren als zijnde iemand die vanuit een zwaar democratisch gevoel niet zijn privacy zal prijsgeven.

Want hoe gaat het straks werken. Een stel dwazen vult de App netjes in en via het besturingssysteem van uw mobiel krijgt men een signaal of er personen in uw omgeving zijn die mogelijk besmet zijn of al immuun zijn. Zodoende kunt u dan uw plan trekken en niet met die persoon een ommetje maken.

Het gevolg is dat andere u kunnen aanspreken op uw gedrag, omdat u uit privacyoverwegingen niet mee wenst te doen, aan deze scheiding der mensheid.

Straks hebben we een politiestaat die op afstand kan zien of u immuun bent of niet.

Dan worden we allen verplicht een vaccin te accepteren om nog ergens bij te horen.

Dan gaan ambtenaren van het Ministerie van Volksgezondheid u benaderen en u indoctrineren of anders gaat u in het gevang. Of zoals men dat vandaag de dag doet, U krijgt een fikse boete.

Dan rijst bij mij de vraag, wat heeft die App nu voor waarde. Elk jaar worden er wel virussen geconstateerd en ja, daar gaan jaarlijks veel mensen aan dood.

Dat is vervelend. Maar dat is de loop van de natuur en jaarlijks sterven mensen aan de griep ofwel de influenza.

Als u onderstaande link opent dan ziet u dat in het seizoen 2017-2018 er bijna tienduizend mensen aan de normale griep zijn overleden:

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

Was er destijds een aanleiding om een corona app te beginnen. Nee dus en niemand van de Overheid heeft ook maar een seconde aandacht besteedt aan de enorme aantal doden door de griep.

Nu heeft men dit corona virus als aanleiding gebruikt om te zien hoe een bevolking een Lock Down ervaart. Oh, er komen geen opstanden, dan gaan we nog een stap verder.

We starten een corona App, waarin andere kunnen zien of u besmet of immuun bent.

Natuurlijk vertelt deze Overheid er niet bij dat u vanaf dat moment een zeer slaafse burger bent die overal te volgen is.

En als u lief en braaf bent dan behoort u bij die Tinnen Soldaatjes met de Blauwe Pet. Dan wordt u beloont met wat kortingsbonnen voor een vaccin.

Bent u tegendraads, zoals ik, dan worden we ingedeeld in de groep Tinnen Soldaatjes met de Rode Pet. Dan wordt u gestraft met vaccineren onder Dwang.

Dan zien we een maatschappij ontstaan die door een eenvoudige App anderen gaan discrimineren. De Tinnen soldaatjes met de Blauwe Pet gaan verhaal halen bij de Tinnen soldaatjes met de Rode Pet. Worden gemolesteerd en van gelijke kansen op de arbeidsmarkt is dan geen sprake meer.

De Blauwe Pet Tinnen soldaatjes krijgen voorrang op de posities en de Rode Pet Tinnen soldaatjes worden als kanonnenvoer gebruikt.

Als u denkt dat dit een raar scenario is, dan moet u gewoon afwachten hoe deze crisis zich ontwikkelt.

Denk nog aan de link hierboven en vraag u dan af, waarom er toen niets van dit alles gedaan werd.

Terwijl we nu met heel wat minder doden dan in 2017-2018 een Lock-Down en een corona App u te wachten staat.

Denkt u er eens goed over na, wat hier aan de hand is.

Zoals Albert Einstein zei: Blind vertrouwen in een autoriteit, is de grootste vijand van de Waarheid.

Wordt allen wakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjef Smeets,

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven