Corona hype

Corona hype

27 april 2020

Zo langzamerhand begint de onvrede met de maatregelen inzake de corona bij de mens toe te nemen.

Begaan met de feiten, i.p.v. goedgelovigheid die onze autoriteiten van ons vragen, ga je eens spitten in de gegevens over het aantal doden van de afgelopen jaren.

En wat blijkt dan, in 2018 hadden we 9600 doden te betreuren. In 2015 8600.

Hieronder kunt u zelf zien wat de aantallen waren.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

Heeft u in 2018 gezien dat de falende heren in Den Haag destijds maatregelen hebben genomen.

Ik niet, maar veel van mijn kritische volgers ook niet.

Waarom dan nu wel die desastreuze maatregelen. Ja, het virus is grillig, en ja de mensen hebben het moeilijk die het hebben. Maar uit de verhalen van mijn vader destijds die in 1917 is geboren, was destijds al bekend dat je van, of met een echte griep ook zes weken gammel bent, en toen overleden ook al mensen aan de griep.

Dat zal ons altijd overkomen, dat er een virus uitbreekt die zowel gezonde als zieken mensen treffen. Heb je voldoende weerstand, dan is het zeer vervelend, maar je gaat toch een paar dagen plat. Heb je onderliggende ziektes, dan wordt je kans al minder.

Maar dat is ook van alle tijden. Het is alom bekend dat de meeste mensen in een ziekenhuis overlijden aan een longontsteking. Circa 80 procent van de mensen overlijdt aan een bijkomende complicatie, zoals een longontsteking bij hun eigen ziekte.

Het ongeloof is groot bij de mensen waarmee ik discussieer over de Corona, als je het over deze informatie hebt. Maar Sjef waarom dan deze economie kapotmakende maatregelen.

Dan verhaal ik over het feit dat er jaarlijks tussen de 17 en 20.000 mensen overlijden aan medische missers. Dan kijken ze weer met grote ogen naar je, of je niet aan het hallucineren bent. Was dat maar zo, dan kon ik er nog om lachen.

Maar bekijkt u eens deze video die uzelf met alle gemak op YouTube kunt vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=49yHdhkW3w0  een uitzending van 8 november 2015.

Schrikt u ervan. Nou ik allang niet meer. En ik weet dat er een hele hoop medici echt hart voor hun beroep hebben, maar vaak door angst voor directies en de Inspectie voor de Gezondheidszorg, hiermee niet naar buiten durven te komen.

De doofpot cultuur is enorm, zowel in de ambtelijke molen als de medische wereld.

Door mijn eigenzinnigheid heb ik wel van een aantal artsen, die me eerste verfoeiden en zelfs me voor mijn eigenzinnigheid wel dood konden schieten, daarvan kreeg ik van enkele een tiental jaar na mijn eigenzinnigheid wel de complimenten dat ik het beter had gezien dan zij zelf. Nu koop ik daar niets voor, maar hoopte voor hen dat ze er iets van leerden. Daar is het mij om te doen, mensen en medici wakker maken.

Een ding wil ik u niet onthouden, een bijdrage van een deskundige arts uit Amerika, Rashid Buttar.

Luister en huiver als u naar dit verslag kijkt:

Moet wel zo eerlijk zijn dat ik wel de boodschap begreep maar geen medisch deskundige ben en het vakjargon, is me deels wel bekend, maar het Amerikaans is minder. U kunt via instellingen blijkbaar een grove Nederlandse vertaling eronderdoor mee laten lopen. Ik twijfel niet aan de eerlijkheid van deze man en zijn goede bedoelingen. Hij bevestigd in ieder geval mijn eerdere visie dat dit Corona Virus in de VS als eerste ontwikkeld is en naderhand naar Wuhan is gegaan.

Vaccins hebben geen enkele zin, want die zijn gebaseerd op de griepvirussen van het afgelopen jaar. Als we straks weer een ander virus hebben, dat er zeker komt, want de natuur laat zich niet manipuleren, zoals onze Overheid het wel met ons doet, maar de natuur kent zijn eigen wetten.

Zoals onze overheid ons wil doen geloven is een vaccin de oplossing. Nee, dat is het niet. Gezonde levensstijl en voeding, die de oude voedingswaarden heeft van vroeger, en niet de gedreven troep die we vandaag de dag consumeren.

Wees alert en laat u niet voor de gek houden, eet verantwoord en gebruik organisch gekweekte groente en fruit. Verbouw zelf uw voeding of sponsor een volkstuintje waar u deze groenten kunt krijgen.

Nederland sta op en wordt wakker,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven