Ziekmakend Kabinet

Ziekmakend Kabinet.

Volg je de media dan krijg je toch een vertekend beeld van de waarheid.

Ik zeg het hier nog maar eens: in 2015 hadden we 8600 doden door de griep.

In 2018 overleden 9600 personen aan de griep.

Wat is nu feitelijk het probleem. Dat is helder, de IC-bedden werden overbelast.

Kapot of wegbezuinigd door een falend Kabinet dat wel oog had voor de marktwerking, maar niet voor de noodzaak van een ruimer aantal reservebedden.

Normaal duurt de griep periode circa 20 weken. Nu gebeurde het in amper 8 weken.

En ja, dan heb je een probleem, zeker als je ziekenhuizen hebt weggesaneerd en 75.000 verpleegkundigen de laan uit hebt gestuurd.

Ik houd me in dit artikel gewoon bij de feiten, niet meer dan dat. Verder blijkt op een enkeling na dat het overwegend ouderen zijn met een onderliggende ziekte.

Ook dat is geen nieuws, omdat de meeste ouderen in een ziekenhuis vaak overlijden aan een longontsteking die bovenop hun oorspronkelijk lijden komt.

Zelf al een aantal keren in het ziekenhuis gelegen en het is een vergaarbak van bacteriën, zoveel is helder.

Dan zie je op de media mensen reageren op een stel personen die tegen de corona maatregelen protesteren. Ze hebben helaas gelijk. De angst zit er goed ingestampt door dit Kabinet der Fouten.

Eerst alles kapot bezuinigen en nu ze op de blaren zitten van hun eigen onkunde, mag de burger weer ervoor boeten. Mensen zullen massaal zonder werk komen zitten. Uitkeringen zullen op termijn gekort worden omdat de staatskas het niet meer kan opbrengen. Dan kan heertje Rutte wel zeggen dat er niet gekort gaat worden, maar als die man bij de eerste leugen dood was gegaan, was hij denk ik niet ouder dan tien jaar geworden.

Dan zie je vervolgens in de media dat de VVD er in de peilingen er tien zetels bij heeft gekregen. Dan denk je toch, wat een kort geheugen hebben de mensen toch.

Is men vergeten dat Rutte de belastingen op dividend wilde opheffen. Is men vergeten dat de Grieken alles terug zullen betalen.

Als je toch eens goed nadenkt zou het zo maar kunnen zijn dat de VVD bij de volgende verkiezingen niet meer dan twee zetels heeft.

Want de volgende stap is een verlichte vorm van dictatuur, waar de burger mee te maken krijgt. Samenscholingen van meer dan twee personen is een misdrijf.

De politiestaat krijgt de navolging van de voormalige Oost-Duitse Volkspolizei.

Berucht om zijn hardhandige aanpak en maatregelen die in het Midden-Oosten normaal gevonden worden. Steniging, martelen en enzovoorts.

Als ik echter de reacties zie op o.a. Nu.nl dan zie je welk een volk zich zonder nadenken overlevert aan een organisatie die het woord en de dynamiek van een democratie met voeten treden de VVD. D66 trok al eerder het recht op een bindend referendum uit de grondwet.

De VVD zet Nederland terug naar de economie van de jaren “30 uit vorige eeuw.

En dan zijn er nog mensen die vertrouwen hebben in het Kabinetsbeleid.

Waarin een 2e Kamer geen cijfers of verslagen mag lezen die aanleiding waren tot de corona maatregelen. Alles wat daar besproken is of aan gegevens ligt, die tot deze maatregelen hebben geleid, die zijn allen opperste Staatsgeheim.

En zelfs een 2e Kamer heeft niets in te brengen. Burgers worden geknecht en als ze zelf hebben leren nadenken en tot de conclusie zijn gekomen om te demonstreren, dan worden ze door een grote niet nadenkende groep burgers verketterd.

Ja, zo splijt je de samenleving i.p.v. om ons elkaar te verbinden.

Dan lees je dat de Oostenrijkse premier Stefan Kunz teruggreep naar de strategie van de mazelenpandemie in Engeland. Angst creëren en zeggen dat uw vader, moeder, Opa of Oma dood zal gaan, als u niet naar de Overheid en haar maatregelen luistert. Bangmakerij ten top. Volstrekt overbodig en ziekmakend.

Nogmaals, in 2015 hadden we 8600 doden.

In 2018 hadden we 9600 slachtoffers van de griep.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven