t ‘Rutte virus

Het Rutte virus.

Nederland wordt geteisterd door het Rutte virus. De geschiedenis kent vele virussen die tot een verschrikkelijk dodental hebben geleid. De varkensgriep, de Mexicaanse griep, de SARS en natuurlijk ook de Spaanse griep.

Nederland heeft een eigen virus en dat is het Rutte virus. Het is enorm hoeveel mensen daar al aan zijn overleden en de mensen die zwaar geïnfecteerd zijn overleven het Rutte virus amper, een enkeling redt het door zich te wapenen door het virus te negeren.

Zelden heeft een virus zoveel dood en verderf van een naam kunnen voorzien.

Het effect van het Rutte virus is enorm. Uw bestaan wordt vernietigd, uw gezondheid wordt aangetast en uw toekomst ontwricht. Nu ik dit schrijf zijn er weer veel mensen aan overleden omdat ze door dit ziekmakende virus tot wanhoop zijn gedreven en voortijdig een wensbaar einde aan hun leven hebben gemaakt.

Kijken we naar ons land dan zien we leefgemeenschappen uit elkaar vallen. Ouderen die al vijftig jaar bij elkaar leefden werden brut en zonder mededogen uit elkaar geplaatst.

Bedrijven vallen door dit Rutte virus ten prooi aan de faillissementen en hun inkomen vervliegt nog sneller dan het snelle ether.

In het buitenland kennen we ook dit soort virussen. In Duitsland hebben we het Merkel-virus. In Frankrijk het Macron-virus. In Italië het Conté-virus en de brandhaard van deze virussen is gelegen nabij Brussel. Daar heeft een gedachte Universiteit met de naam “Europese Unie “jarenlang gebroed op een virus om de bevolking onder de knoet te krijgen.

De elitaire aristocraten die uit zijn op een volledige overheersing van de slaafse bevolking hebben middels dat ontwikkelde virus de macht in handen.

Want men zal hoe dan ook hun idealen van een verziekt Europa er door heen jagen.

Wat is dat toch dat Rutte virus. Deels is het ontstaan, omdat zoals mijn grote vriend en klinisch chemicus Frank C. het zo mooi zei: Macht corrumpeert.

Mensen die te lang op een post zitten gaan van zichzelf houden en hun bevrediging halen ze uit het domineren van anderen. Worden in de psychologisch wetenschap ook wel eens seksisten genoemd. Hun bevrediging halen ze uit het vernederen en onderdrukken van anderen.

Ik las laatst een onthulling van een chirurg die zei: Je moet oppassen niet jezelf belangrijker te vinden dan het werk wat je doet. Als je van geholpen patiënten te vaak hoort dat je hun leven gered hebt, dan ga je zweven en je als een God voelen. Fout en verkeerd, was zijn mening.

De virussen die in Europa en daarbuiten rondwaren, zijn ontstaan door figuren die zichzelf belangrijker vinden dan hun taak voorziet.

Deels zijn deze virussen namelijk ook ontegenzeglijke narcisten, gaslighters heet zoiets in het Engels. En u weet wat een narcist is, toch. Raadpleeg daartoe het internet eens.

Een narcist, liegt, bedriegt, verdraait de waarheid, geeft u een gevoel van onmacht, discrimineert U en in extreme gevallen worden ze handtastelijk en slaan hun geliefden in elkaar. Dat is ruwweg de omschrijving van een narcist.

Zie de link: https://www.famme.nl/zo-herken-je-gaslighting-een-perfecte-manipulatie-techniek-van-narcisten/

Echter het Rutte virus is zelfs veel dodelijker dan alle virussen tot nu toe.

De economie wordt volledig ten gronde gericht en bedrijven vallen massaal om. De toezeggingen dat er middels een som geld een vaccin komt dat uw bedrijf, uw familie, uw inkomen en de samenleving zal redden, zal ook als een door een narcist bedoeld zoethoudertje blijken te zijn.

Vaccins lossen niets, maar dan ook niets op en verzwakken het oorspronkelijke immuunsysteem van uw lichaam nog verder. Volgend jaar hebben we een ander griepvirus en je kunt de mensen niet alles ongestraft inspuiten. Uw lichaam gaat er aan dood.

Onze voeding zal in kweekfabrieken worden gemaakt die ons nog verder verzwakken.

Van onze mineralen en vitamines die we als voedingswaarden tot ons nemen is in meer dan  50 jaar tot nog maar vijf procent gereduceerd van hetgeen in 1960 gangbaar was.

Dit alles tot stand gekomen door de bevlogenheid van de narcisten in deze wereld en vaak beter bekend als het Rutte – Merkel of Macron virus. De pandemie die zei beoogd hebben zal een allesomvattende vernietigende werking op de gezondheid van de mens hebben.

Vaccins zijn er om de BMGF (Bill&Melinda Gates Foundation) te spekken, niets meer dan dat. Het zal uw gezondheid nog verder vernietigen, dan dat het Rutte virus u al aan deed.

Tenzij, de burger, de Nederlandse samenleving bovenal, omdat wij direct met het Rutte virus te maken hebben, zichzelf een weg knokt uit deze pandemie.

Er is maar een vaccin, dat ben uzelf, uw gezond verstand en de actie die nodig is om het Rutte virus te vernietigen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Www.ziekvandepolitiek.nl

Terug naar boven