Co2 – stikstof – PFAS

De wereld raakte opgeschrikt dat er naast de Co2 ook nog eens PFAS ontdekt is in de bodem van onze welvaartsstaat.

Was dat te voorzien: JA NATUURLIJK.

Ieder weldenkend mens weet dat teflon, een van die PFAS-killers, zwaar kankerverwekkend is en vaak aan te treffen bij koekenpannen en andersoortige pannetjes.

In de techniek wordt het veelvuldig gebruikt en het glijdt lekker soepel als iets met teflon bekleed is.

Echter de ambtenarij heeft er ook taak bij gekregen, namelijk rumoer maken over hun eigen falend beleid en daar mag de burger weer de knip voor trekken. Er worden van muggen olifanten gemaakt om de burger te kleineren en bij hun eigen falend beleid van het Kabinet en consorten heet dat dan “leermomenten”.

Maar als u een fout maakt gaat u voor de bijl en staan ze met hun zelfverzonnen wetten in de hand klaar om u te slachtofferen. Maar als de ambtenarij zelf fouten maakt, dan poetst men dat bij voorkeur onder de mat. Dan heet dat “leermomenten”.

Maar feitelijk is dit een rechtsongelijkheid van de bovenste plank.

Wat ik me al tijden afvraag is waarom wij als burgers van Nederland toch zo enorm dom zijn om dit allemaal maar te slikken. Een Overheid die wegkijkt als er problemen opgelost moeten worden, komt daarnaast ook nog bijna met een percentage van honderd procent steevast met de verkeerde oplossingen. Altijd maar weer wordt de duurste versie bedacht om iets op te lossen. En die duurste oplossing, daarvan legt men de rekening altijd bij de burger neer.

Neem eens het Co2 kolderverhaal. Dat probleem, als het al een probleem is, is simpel op te lossen door massaal bomen te planten die de Co2 omzetten in verse zuurstof.

Zet eens 1 miljoen hennepplanten in een wei en je hebt het probleem opgelost.

Het stikstof debacle was al aanstaande sinds kunstmest zijn intrede deed. De meest natuurlijke vorm van bemesting is de natuur zelf. Die weet als geen ander wat er nodig is, maar de mens heeft dit systeem ecologisch verminkt.

Mijn hobby laat me vaak in de keuken kijken van agrarische bedrijven en zoek dan steevast het debat op met de mensen die met hun poten letterlijk en figuurlijk in de klei staan. Mensen die geen begrip meer hebben voor de vele regels die door de overheid gemaakt worden en op basis van verkeerde inzichten ontstaan zijn.

Men zou graag organisch willen kweken, maar dat verbiedt de wet. Er zullen hoe dan ook diverse vormen van kunstmest voorgeschreven worden door deze falende overheid.

Als laatste in dit verhaal.

Waarom komt de politiek en het Kabinet niet met een onderzoek naar de kwalijke en de ziekmakende zoetstoffen die duizenden Nederlanders vermoorden. Herinner u de geschriften van een zeker Prof. Dr. Otto Warburg die in 1922 zei dat suikers de doodsoorzaak van de moderne tijd zou zijn.

Jaarlijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen die zoetstoffen veroorzaken.

Aspartaam dat ooit in Amerika is uitgevonden, werd daar al vrij snel verboden omdat het kankerverwekkend is. Maar och die domme Hollanders slikken het als zoete koek en de overheid gedoogt dat ook nog een oogluikend.

Dus heet het nieuwe lijstje: Co2 – stikstof – PFAS en zoetstoffen.

U mag me geloven dat het aantal slachtoffers dat middels zoetstoffen sterft, groter is dan het aantal mogelijk te verwachten aantal doden door Co2 – stikstof en PFAS

Sjef Smeets.

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Terug naar boven