COMPLOTTHEORIEËN BESTAAN NIET

Complottheorieën bestaan niet

De heer Rutte heeft een bloedhekel aan het woord complottheorie en daar heeft hij volkomen gelijk in. Iets wat er niet is, is geen complottheorie.

Nu zult u denken dat ik Rutte niet goed begrijp en dat klopt.

Hij zegt geen begrip te hebben voor de theorie van de complotten en dat is ook het enige dat ik met hem eens ben.

Want als je zegt dat het WEF een praatclubje is waarom betalen we dan als Nederlanders een fors bedrag aan dat PRAATKLUBJE in Davos ofwel we sponsoren het WEF van zijn maatje Klaus Schwab.

Als hij lieden van het parlement en dan met name Forum van Democratie terecht wijst dat deze WEF-ploeg niets voorstelt dan staat hij in zijn gelijk. Althans zo lijkt het.

Als men echter dieper graaft in de feiten die op internet met een paar klikken zo naar voren zijn te toveren, dan blijkt het WEF zelfs te bestaan.

Dus een niet bestaande firma zoals het WEF die verdacht veel lijkt op een complottheorie van het FvD blijkt dus in het echte leven te bestaan. Dan is het toch geen complottheorie maar een vaststaand feit, want je kunt alle gegevens van het WEF netjes downloaden.

Daarmee vervalt dus de term complottheorie, want het blijkt dus wel degelijk om een club belanghebbenden te gaan die de absolute macht aan zich wil binden.

Macht over uw geld, macht over uw inkomen, macht over uw gezondheid, macht over uw toekomst, macht over uw zijn, uw lichaam. En daar is men heel eerlijk en open in bij het WEF. Hun slogan is dan ook: You will be happy, but You will own nothing.

Hoe kun je het verklaren dat deze zin een complottheorie zou bevatten.

Het is super duidelijk, we pakken alles van u af en daar mag/moet u blij mee zijn.

De eerste die me destijds – circa 8 jaar geleden- wakker maakte was de President CEO van Nestle- France, u weet wel die water-afvuller, die zei dat water geen primair recht van de mens was. Ai geen goed teken aan de wand, als iemand dat zegt, herder let op uw schapen.

Een paar jaar later gaf Monsanto aan dat zaden mondiaal alleen nog maar door Monsanto geleverd mochten en zouden worden en dat alle andere leveranciers van deze markt werden uitgesloten. In normale termen heet zoiets monopolie. Recht van de alleenverkoop.

Dat waren de eerste signalen die naar boven kwamen en een tendens inzette waarbij het WEF haar opdracht zag om dit voor enkelen te realiseren. De macht over water, de macht over Zaden / Gewassen. De macht over uw eten, uw voeding, uw toekomst.

Vervolgens zagen we circa zes jaar geleden dat er meer inzichten verworven werden over het kweken van insecten als vleesvervangers. Dit zou menig mens uit zijn diepe slaap hebben gehaald.

En zie wat er thans gebeurt. Bill Gates is met afstand de grootste grootgrondbezitter in Amerika. Koopt duizend hectare grond op en verbiedt de boeren er nog langer gewassen op te telen, landbouw op toe te passen.

Verder heeft hij in grote delen van de Oekraïne daar ook het land opgekocht.

Dat zijn geen complottheorieën maar keiharde feiten zijn die u via een paar klikken zelf kunt achterhalen.

Feitelijk is Rutte zelf schuld aan het ontstaan van complottheorieën.

Als je telkens weigert om volledige openheid van zaken te geven als verantwoording aan het Nederlandse Volk, dan moet je niet raar kijken als ze je niet meer vertrouwen als MP.

Waarom werden de contracten gesloten met de leveranciers van het vaccin en deze als geheim bestempeld.

Waarom wordt er geen open kaart gespeeld inzake de feiten die op internet te vinden zijn inzake het lidmaatschap van het WEF.

Foto’s met Kaag, Maxima, Rutte, Willem Aleander etc. op bezoek bij de grote man van het WEF te weten Klaus Schwab, zijn makkelijk te vinden.

Waarom als MP overal met geld strooien terwijl je eigen burgers naar de afgrond glijden.

Ook de energie transitie kan op een simpele wijze gerealiseerd worden. Kost geen drol maar is een kwestie van gedeelde kennis.

Ik rond af:

Als voorbeeld zet ik hier drie linken door die u beslist moet bekijken.

Deze columnist gaat ervoor en bouwt het thans zelf om te testen.

Deze is zo mooi
https://twitter.com/PmQidl/status/1532527524248289282?s=20&t=OFrqGkb3FjAMY2k0g7ZnbA

Deze duurt 2 uur en een minuut, voor mij helder
https://www.youtube.com/watch?v=mpPqIKX825c

Deze 21 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=-8G1JCT2c78

Bij deze nodig ik de heer van het NCTV die zich bekommert om de complottheorieën om eens andere informatie tot zich te nemen dan hetgeen hij dagelijks voorgekauwd krijgt. Koffie en een heerlijke Rijstevlaai staan klaar. Dan blijken complottheorieën niet te bestaan, maar als echte feiten te vinden zijn.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

Terug naar boven