REVOLUTIE IS HARD NODIG

Revolutie is hard nodig.

Nederland is toe aan een revolutie die zijn weerga niet kent.

De politiek in heel de wereld heeft er niet voor kunnen zorgen dat in pakweg ± 75 jaar na de oorlog er geen armoede, honger en oorlogen meer zijn. Wetende dat vooral de VS sinds de WW2 elders meer dan 200 oorlogen of interventies is gestart met als doel de absolute macht over een land. Onder het mom van bestrijding van terrorisme of het brengen van de westerse democratie.

Mooi is te zien dat een Meloni in Italië eens duidelijk gehakt maakt van dat beleid en hoe de wereldpolitiek werkt. Je valt een land binnen omdat je meent dat het westen het democratisch gelijk heeft, maar ondertussen pluk je het land leeg.

Zo heeft de VS meer dan 50 miljard dollar aan olie en goud uit Irak ontvreemd.

De huidige Italiaanse premier Giorgia Meloni neemt het westen de maat met het volgende bericht.

https://www.ninefornews.nl/kijk-italiaanse-premier-giorgia-meloni-onthult-hoe-frankrijk-afrika-leegrooft/

Daarmee kun je stellen dat de Politiek in de afgelopen 75 jaar in al zijn gelederen er op geen enkele wijze in is geslaagd om al die problemen op te lossen.

MEN HEEFT OP ALLE VLAKKEN GEFAALD, DAT IS EEN FEIT

Dus is er een revolutie nodig in ons denken en doen. Daar hebben we geen Great Reset voor nodig, maar eerlijke en betrokken bestuurders die het volk, oftewel de burgers, dienen en verder niets. Daar hebben we dus geen volksvertegenwoordigers voor nodig.

Hoe lang gaat de burger nog door met het vertrouwen in een totaal mislukt systeem, waarin zo langzamerhand de burger steeds verder in het nauw komt en zucht onder de gevolgen van een totaal en volledig mislukt systeem dat feitelijk, alleen maar de elite uit de politiek en hun vriendjes uit het bedrijfsleven rijkdom heeft gebracht.

Stuitend is het toch te lezen dat juist in een periode van opstomende armoede onder de bevolking er een ambtelijke top in Brussel zomaar een loonsverhoging mogelijk is van 7,5 procent.

Je zou verwachten, gezien de malaise die er in de wereld heerst en waarin meer dan de helft van de Nederlanders geldproblemen heeft, een inkomensdaling van DERTIG PROCENT voor KABINET EN KAMER en voor de ambtenaren een meer gepaste maatregel zou zijn.

Edoch men verrijkt zich over de rug van de bevolking en dan is een ambtelijke revolutie toch wel een noodzakelijk stap.

Vervolgens mogen we ervaren dat sommige kamerleden het woord van de democratie willen vermoorden en willen via een nieuwe wet dat andersdenkende partijen/groepen, zoals een PVV- FvD en de Haga groep, verboden worden.

Als men in een land moet wonen, waarin andersdenkenden bestraft mogen worden, is van een democratie geen sprake meer. Een dergelijk land noemden we vroeger China of Rusland.

In het systeem dat de huidige machthebbers voor ogen hebben zal onze toekomst er uitzien als China of Rusland 2.0.

En zie hier een zekere heer Macron, in het dagelijks leven blijkbaar President van dat land, zegt het klip en klaar. De wereld moet een grote pot ellende worden met maar een Leider. One Global Leader. Weg soevereiniteit, weg zelfstandigheid, weg autonomie, weg authenticiteit van een bevolkingsgroep.

Zie link: https://twitter.com/EvaVlaar/status/1594084598320955394?s=20&t=MDT5-wlQoNtY_QkV4ksY8w

Een revolutie in elke zin is de oplossing voor dit probleem.

Hoelang laat de burger zich knechten, hoelang draait zij op voor de fouten die op landelijk en wereldwijd niveau door de politieke leiders gemaakt worden.

Daar waar in Nederland het recht zou moeten zegevieren, blijkt dat de politiek haar burgers knecht en steeds strakker de strop om haar nek aantrekt.

De volksvertegenwoordiger is verworden tot een anarchistische groep die haar burger willens en wetens vermoordt.

De politiek heeft een actieve informatieplicht, maar laakt zelfs uitspraken van de RVS en betaalt doodleuk een boete om maar geen VWS WOB-documenten openbaar te maken.

HOE ZIEK BEN JE DAN?!?! Hoe lang pikt de burger dit nog?!?!

Zolang de Nederlandse Bestuurlijke Rechtspraak mee gaat in het narratief van de Politiek, is Nederland verworden tot een dictatuur.

En in een dictatuur staan mensen, met gevaar voor eigen leven op, en starten dan een Revolutie. Dat kan met geweld, hetgeen ik niet wens, maar er zijn andere zwaardere middelen die de politiek ten val kunnen brengen.

Geweld ligt als een monopoly bij de zittende macht, onze Overheid, maar voor hoelang nog.

Maar met enig inzicht zou dat wel eens kunnen kantelen naar de macht van de BURGERS.

Daartoe moet men als één Kracht en Macht strijden.

Medische wereld is eveneens toe aan een revolutie. Waarom moeten we als Nederlanders allen en alleen maar geloven in de medische wetenschap die het beste met ons voor heeft ?! Waarom worden de belangen van de farmaceuten zo beloond voor haar eenzijdig verhaal?

Waarom is er geen ruimte voor homeopathie – de Germaanse Geneeskunst – de Chinese Geneeskunst – de Ayuverdische Geneeskunst, Medicinale Cannabis.

Waarom wordt de al meer dan 100 jaar bestaande therapie van Bacteriofagen niet of zelden toegepast. Ofwel ronduit verboden terwijl de resultaten van al die andere methodes uitgebreid zijn bewezen.

Puur alleen omdat onze overheid in samenspraak met de farmacie onze gezondheid maar een verdienpunt vindt. Hoe meer tabletten er van de band rollen bij de farmaceut, hoe beter het gaat om de baantjes na een politieke carrière ingevuld kunnen worden.

Nutsvoorzieningen die voorheen onder leiding van de Staat, lees burgers, ons dienden. Na de door met name de VVD georganiseerde privatisering heeft alles alleen maar geleid tot een toename van de kosten.

Ziektekosten: Kijkt u maar eens terug naar de premie die u betaalde in de jaren

2000 en wat u nu betaalt. De zorgverzekeraars hebben de gezondheid van u en mij gekaapt. Zij bepalen wat er wel of niet vergoed wordt. Maar kijk eens nuchter naar hetgeen al die afzonderlijke zorgverzekeraars aan geld kosten.

Alleen al de salarissen van het personeel en de bestuurders kosten u een fors bedrag waar u niets voor krijgt. Allemaal verspild geld. Teug naar het oude ziekenfonds, waarbij de premie via uw werkgever werd geïnd en er verder geen overheadkosten zijn.

Er is een revolutie nodig om dit te keren.

Revolutie in deze tak van de samenleving(gezondheid) is nog harder nodig dan menigeen denkt.

Daar ik enige kennis heb van hetgeen er in deze wereld speelt zou het zeer, maar dan ook zeer wenselijk zijn om deze sector onder een groot vergrootglas te leggen.

Door mijn columns heb ik veel medische wetenschappers kunnen benaderen, en als betrokken wetenschappers met een duidelijke eigen mening die haaks stond op het narratief van het RIVM en VWS, leren kennen.

Daar ik een hoogleraar Oncologie ken die al 35 geleden een probaat middel had gevonden om kanker binnen 24 uur te verhelpen (men had van de vader van een Indonesische medestudent een vrucht uit het Oerwoud van Indonesië gehad) maar gekidnapt door de farmacie komt zijn probaat middel niet op de markt. Daar is een revolutie nog harder nodig dan elders.

Financiën, als de Nederlandse burger zou weten hoe ons belastinggeld wordt verspild, dan ging men vandaag nog met hooivorken richting het Binnenhof en niet om alleen de indruk te maken maar gelijk de zaak op te schonen, lees schoonvegen.

Onze politiek leiders strooien in het buitenland met miljoenen en miljarden, maar het eigen volk moet als loonslaaf de broekriem maar aantrekken. Hoe schandalig is het dat kinderen zonder ontbijt op school komen en geen energie hebben om te leren.

Zie link:  https://www.ninefornews.nl/financieel-expert-over-beleid-in-nederland-het-is-goed-dat-de-mensen-het-niet-weten-anders-worden-ze-gek/

Transparantie zou je mogen verwachten van onze volksvertegenwoordigers, maar juist deze gedragen zich als charlatans van het politiek kwaad.

Het kabinet weigert steevast verantwoording af te leggen aan haar bevolking en als men dus een WOB-document vraagt is men niet thuis.

 Het Zwitserse Weekblad DIE WELTWOCHE, dat ik regelmatig krijg van een zeer goede vriend, heeft onderzoek gedaan en komt tot de conclusie dat Ursula von der Leyen heel de EU heeft misleid en met name de burgers besodemieterd.

Dit artikel zal ik u niet onthouden, zie link: https://www.youtube.com/watch?v=94iesjXnEFE

De burger heeft het recht om als mensen behandeld te worden, maar wordt gebruikt als domme geld-ezel om goede sier te maken in het buitenland.

Dan durft een mevrouwtje Kaag zelfs de burger op te roepen langer te werken en meer belasting te betalen.

De burger moet eisen dat alle uitgaven van Nederland netjes, transparant en bovenal eerlijk verantwoord worden. Dat behoort deze falende tante te doen. Dan zou blijken dat niemand in Nederland onder de armoedegrens moet/ hoeft te leven.

Mijn stelling is dat er meer dan 100 miljard euro op jaarbasis verspild worden, voor de belangen van de politiek en haar leiders.

Wereldwijd zijn meer dan 20 miljoen mensen door het vaccin vermoord en vele miljarden mensen hebben fysieke schade opgelopen. Met enig klik en speurwerk kunt u op internet de exacte getallen van de schade die mensen door het vaccin hebben ondervonden, ruimschoots vinden.

https://www.ninefornews.nl/ysaias-krijgt-1-dag-na-coronaprik-ernstige-gezondheidsproblemen-we-zijn-gewoon-genaaid/

Heb ik het niet over enkele jeugdigen in mijn dorp die zelfmoord gepleegd hebben omdat ze niet meer tegen de ellende van de afbraak van hun jeugd in volle omvang mee wilden maken.

Heb ik het niet over de zus van de vriendin van een sportmaat in de regio Boxmeer die slachtoffer is geworden van een fnuikend vaccin, waardoor deze jongedame volledig verlamd is geraakt. Nu na anderhalf jaar is het nog steeds een grote brok ellende.

Revolutie is hard nodig, maar op een verstandige wijze en dat kan, als Nederland massaal in de benen komt.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Een medestrijder maakte van een column echt iets moois;

Zie https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/11/complottheorieen-bestaan-niet.html

Hier een voorstel hoe Nederland, Nederland weer wordt.

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/01/beleidsplan-voor-een-nieuw-nederland.html

 

 

Kijkt u ook een op de site van de www.vrijspreker.nl

 

 

Terug naar boven