RECHT ZAL ZEGEVIEREN

RECHT ZAL ZEGEVIEREN.

Beste Lezer, kamerleden en media.

Recentelijk heeft het Tuchtcollege de huisarts vrijgesproken van een boete omdat hij andere patiënten heeft genezen. Laat dat nou wel de taak van een arts te zijn op basis van zijn Ambtseed als Huisarts. Heer Hippocrates zal trots op heer Rob Elens zijn.

Alleen het feit al men vanuit instigatie van onze Overheid deze bevlogen arts het vuur aan de schenen heeft gelegd, geeft aan dat niet de gezondheid van de patiënt leidend is, maar of de belangen van derden -lees farmacie – niet geschaad worden.

Het IGJ heeft zichzelf onsterfelijk belachelijk gemaakt en het toont feilloos aan dat de belangen van de farmacie belangrijker zijn dan de eerlijkheid, betrouwbaarheid van een mooi medisch vak.

Ook het RIVM is een kwalijke zaak geworden als men deze huisartsen vervolgt steunt.

Daarnaast kun we ronduit stellen dat de wetenschap feitelijk zo onbetrouwbaar is geworden, waarvan de omvang niet te omschrijven valt.

Wetenschappers zijn gekocht met veel subsidiegeld en dan blijkt dat sterke mensen toch een zwakke rug hebben. Alles voor de poen, daar is het om te doen.

De “term” wetenschap is verworden tot materiaal dat normaliter in de Kliko wordt gedeponeerd. Composteerbaar tot en met.

Dan is het dan weer zo triest dat wederom een arts, te weten Maaike, wederom wordt vervolgd, zie link: https://www.ninefornews.nl/alle-patienten-van-dokter-maaike-zijn-genezen-maar-toch-kreeg-ze-een-boete-van-6700-euro-wat-een-waanzin/

Weet u nu hoe de politiek werkt. Ooit vond ik Ronald Plasterk een zeer goede columnist bij Buitenhof, het wekelijkse NPO-programma.

Echter toen hij Minister werd draaide hij als een blad aan de boom om en volgde slaafs het Kabinet beleid. Ik kende de persoon Plasterk niet meer terug en hij was een toonbeeld van wat een mens in de politiek met zijn ethiek doet. Tenenkrommend.

Eenmaal weer uit de politiek en teruggekeerd naar normale maatstaven bleek het een man te zijn die weer kritisch naar de politiek keek, zoals voorheen als Columnist bij Buitenhof.

Je zag en ziet het aan de heer Dijkgraaf die zijn moreel en moraal inruilde voor een Ministerspost.

Laat helder zijn dat huisarts Rob Elens baanbrekend werk heeft veroorzaakt en daar moeten wij als Nederlandse patiënten blij mee zijn dat we een man met een zeer sterke rug hebben. De Schepper zij geprezen dat we deze heer in ons midden hebben.

Rob, niet de meerderheid heeft vaak gelijk, maar de eenzame strijder met de juiste instelling en betrokken bij zijn patiënten. Zag laatst een wijsheid: Niet degene die in de meerderheid zijn, heeft het gelijk, maar diegene die anders denkt.

De waarheid wordt vaak door eenlingen gezien, nooit door de meute.

Rob, bedankt.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/01/beleidsplan-voor-een-nieuw-nederland.html

 

https://www.vrijspreker.nl/wp/wp-content/media/2020/12/Boek-Sjef-Ziek-van-de-politiek-1.pdf

 

 

 

 

Terug naar boven