OUTLET NEDERLAND

OUTLET NEDERLAND

Sinds Rutte aan de macht is zien we feitelijk een totale en volledige uitverkoop van de Nederlandse belangen aan het buitenland.

Daar waar het vooruitstrevende Nederland in veel opzichten toonaangevend was hebben diverse Kabinetten de uitverkoop van Nederland toegestaan.

Sinds Rutte aan de macht is gaat het met de uitverkoop van onze eigendommen aan buitenstaanders in een hoog tempo door.

Denk eens aan het ooit zo leidende Organon in Oss. Werd door Amerikanen opgekocht, ontmanteld etc.

Hoogovens IJmuiden werd door Tatasteel overgenomen.

KLM werd verkwanseld aan Air France.

Nu dreigt een deel van ons energienet van Tennet aan de Duitsers verkocht te worden.

Diverse havens zijn al in handen van buitenlanders, zoals de Chinezen.

Verder heeft de politiek en dan met name Rutte onze soevereiniteit aan het WEF verkocht.

Tig miljarden worden uitgegeven aan de elite in Brussel, die de afgelopen maand er een loonsverhoging van bijna 8 procent bij kreeg en dat in een tijd van snel opkomend armoede, honger en ziektes van de Nederlandse Burger.

Grondposities zijn verkocht aan mega bedrijven zoals Meta (Facebook) waar bij de aankoop van de grond in Zeewolde er een korting van 110 miljoen euro werd weggegeven. Een van de rijkste ondernemingen van de wereld Meta-Facebook een aankoopbonus geven van 110 miljoen is ronduit een schoffering van de Nederlandse Burger. Dat geld had mooi bij de zorg en ziekenhuizen gebruikt kunnen worden.

Grondwater is verkocht als koeling van de Datacenters. En telkens mag de Nederlandse Burger het gelag betalen. Gevolg, de boeren mogen geen land meer besproeien.

Stuitend is te ervaren dat het referendum op vakkundige wijze door voornamelijk D66 op het Kerkhof belandde met grote en liefdevolle instemming van de VVD.

Het recht van Demonstratie is verworden tot een veldslag, waarbij de harde hand wordt opgeheven naar de Nederlandse Burgers.

Over Qatar en India spreekt men schande over hoe men daar, met de voor hun Recht opkomende Burgers, behandeld worden. Schandalig hoe men met de botte bijl inhamert op de burger.

Er zijn volgens opgaaf circa 6.500 doden te betreuren die tijdens de bouw van de stadions in Qatar sneuvelden.

Dat er jaarlijks 17.000 doden te betreuren zijn als gevolg van medische missers in onze eigen Nederlandse ziekenhuizen, daar kraait geen haan naar. Waarom horen we daar zo weinig over. Alles het gevolg van de onder Rutte ontwikkelde doofpotcultuur.

Merk wel heel langzaam dat de Nederlandse Burger het spel begint te doorzien. Steeds meer mensen worden wakker.

Ik vergelijk het wel eens met de aanloop naar de 2e wereldoorlog in Duitsland.

Het is het exact hetzelfde plaatje van intimidatie, bevoogding, media die niet meer objectief is en een verlengstuk van de zittende corrupte macht die ook in de jaren ’30 in Duitsland ontstond.

Ook in die tijd liep meer dan 90 procent van de Duitsers achter heertje Adolf Hitler aan en hoe dat is verlopen is een bekende geschiedenis.

Thans maken we weer hetzelfde mee, de grote meute gelooft nog in Sinterklaas Rutte.

Het WEF World Economic Forum zou een onbeduidend praatgroepje zijn waar je wel eens filosofeert over de toekomst. Echter onze toekomst is 30 jaar geleden al aan de WHO de VN en de VS verkocht.

Waarom zegt Klaus Schwab dan triomfantelijk dat hij in vrijwel alle politieke Kabinetten, dus ook in ons Kabinet is geïnfiltreerd en dat meer dan 50 procent van de politieke leiders bij hem aan de leiband lopen. In heldere Nederlandse termen heet dit Landverraad

https://www.youtube.com/watch?v=SjxJ1wPnkk4

https://www.youtube.com/watch?v=5PYkrXwoOZ4

Dat is buitenlandse inmenging en dat is de dood in de Pot: https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/

https://www.ninefornews.nl/nederlandse-regering-blijkt-vurig-pleitbezorger-van-grote-reset/

Terwijl als men alert is, ziet men heel duidelijk hoe we door Rutte gekooid worden.

Rechten worden ons ontnomen, de wensen van de Burgers tellen al helemaal niet meer en van enige bestuurlijke Rechtvaardigheid is thans niets meer over dan de kaft van het Wetboek.

Het wordt hoog tijd voor een andere koers, waarbij de Nutsvoorzieningen weer onder direct beheer komen van de burger. Dus worden de bedrijven van gas, water en elektra genationaliseerd in het belang van de Nederlandse Burgers.

Evenals terugkeer naar het oude ziekenfonds en dus de zorgverzekeraars weer onder direct toezicht komen van de Burgers. Bespaart ons miljarden op jaarbasis.

De geplande woekerwinsten, als uitvloeisel van de tactiek van het WEF, vloeien dan automatisch terug in de samenleving

OUTLET NEDERLAND

Nederland is verkocht aan het buitenland.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/01/beleidsplan-voor-een-nieuw-nederland.html

https://www.vrijspreker.nl/wp/wp-content/media/2020/12/Boek-Sjef-Ziek-van-de-politiek-1.pdf

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven