Corona virus eenvoudig te bestrijden

Corona waanzin, terwijl een medicijn voorhanden is.

U moet het me niet kwalijk nemen dat ik ietwat cynisch ben geworden als het om onze Overheid gaat.

De bangmakerij is enorm en dat terwijl er zoals het uitziet, er een probaat middel is dat deze Corona virus uit de wereld kan helpen. Blijft onverlet dat ziekenhuizen een hausse aan patiënten moeten zien te helpen. De inzet van het personeel is enorm, laten we dat niet vergeten en ze daar dankbaar voor zijn.

Echter het stuit me tegen de borst dat er een middel chloroquine voorhanden is dat door de Universiteit van Leuven al in 2004 is onderzocht en dat het een probaat middel tegen het huidige corona virus is.

Luistert U eens heel aandachtig: HEEL AANDACHTIG elk woord dat hier in dit bericht te beluisteren valt. Scrolt u even naar onder om de link op te starten:

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/deze-medicijnfabrikant-in-zeewolde-maakt-als-enige-in-nederland-het-medicijn-dat-kan-werken-tegen-co/

Kan iemand mij uit de droom helpen, dat dit bekend is bij de heren politiek en dat niemand de handschoen opneemt en zegt vanaf nu, wordt dat geprobeerd en toegepast op de patiënten.

Dit geeft mij steeds meer munitie om te veronderstellen dat dit een geplande pandemie is die door de Geo-politiek en haar vazallen op onze samenleving wordt uitgetest.

Want als je dit middel hebt liggen, dat blijkbaar in China goede resultaten heeft opgeleverd, dan ga je zeker omdat de producent ook nog eens een Nederlandse onderneming is subiet en zonder dralen aan de zieke en zwakke mens geven.

Maar nee, er zal een nieuw virus door wat wetenschappers gemaakt worden en daar mogen we straks met zijn allen grof voor betalen. Een al oud medicijn levert niets op, buiten wat gezonde mensen.

Begaan om een oplossing te vinden en om de waan van de dag te doorbreken kijk je eens naar de sterftecijfers uit het verleden. Dan zie je bijvoorbeeld dat in het seizoen 2017/2018 een kleine negenduizend mensen aan de influenza zijn gestorven. Heeft u toen ook dit Kabinet horen verkondigen dat we massaal desastreuze maatregelen moest nemen. Niets van dat alles.

Natuurlijk de infectie is enorm in een kort tijdsbestek en dat is ronduit vervelend en dan druk ik het zachtjes uit. Maar het tekort aan bedden is toch iets wat dit Kabinet aan zichzelf te danken heeft.

Ziekenhuizen werden gesloten etc. Totaal onverantwoord, zoals nu weer achteraf blijkt.

Juist deze gemeenschappelijke verzorging heeft een extra ruimte nodig van minimaal 20% op het bestaande aantal bedden. Maak er maar een tijdelijk spook ziekenhuis van.

Als je ziet dat de Chinezen in EEN week tijd een volledig ziekenhuis uit de grond stampen, dan lach ik om de half slappe maatregelen van dit Kabinet.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

Dit alles overwegend kan ik alleen maar vaststellen dat ook verpleegkundigen en andere die zich de poten onder het lijf uit lopen, feitelijk voor de gek gehouden worden door onze politiek.

En schande, dat een wellicht probaat middel chloroquine, niet massaal wordt ingezet of al ingezet had moeten worden.

Sjef Smeets.

Auteur

Columnist

Onderzoeker

Terug naar boven