DE LEUGEN REGEERT, 13-10-22

De leugen regeert.

Beste kamerleden, media en andere lezers.

Het wordt hoogtijd dat Nederland eens volledig wakker wordt en wel om de volgende redenen. Het Kabinet weigert data te verstrekken om zich te verantwoorden.

Dit moet u eens bij de belastingdienst proberen gegevens niet te verstrekken, ze tuigen een boom voor u op om u aldaar in de feestverlichting te hangen en u aan de schandpaal te nagelen als u gegevens weigert te verstrekken.

Echter het Nederlandse volk slikt dit thans. Maar de vraag is voor hoelang.

Cijfers RIVM-stikstof worden geweigerd om te openbaren. Co2 gegevens worden niet verstrekt.

Dat de coalitiepartijen mede schuldig zijn aan mogelijk landverraad zal ooit blijken.

Wat is dat toch dat volksvertegenwoordigers hun kiezers laten barsten en ze de afgrond injagen. Met een winter voor de deur laat men u letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Ja, we krijgen een visje toegeworpen waardoor niet heel Nederland aan zelfmoord denkt.

Kijken we terug op de corona crisis dan zijn daar door dit kabinet catastrofale fouten gemaakt.

Ik zet ter onderbouwing daarvan enkele sites neer van o.a. Nine For news.

https://www.ninefornews.nl/analist-20-miljoen-mensen-overleden-door-de-prik-22-miljard-kampen-met-vaccinatieschade/

Een CEO van Pfizer zegt klip en klaar dat het niet op mensen is getest, en dat zegt ze ook nog lachend. Van Haga wil daar een debat over en de rest buiten FvD niet.

Zie link:https://www.ninefornews.nl/pfizer-directeur-geeft-lachend-toe-het-vaccin-was-nooit-getest-op-voorkomen-van-verspreiding/

https://www.ninefornews.nl/kamer-weigert-debat-over-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-wat-ontzettend-triest/

https://www.ninefornews.nl/hoe-ons-belastinggeld-tijdens-corona-buiten-ons-gezichtsveld-wegstroomde-via-lobbyclubs-als-het-wef/

Overal ter wereld vallen mensen dood neer. Meer dan 20 miljoen mensen zijn aan het vaccin gestorven en meer dan 2.2 miljard mensen hebben ernstige vaccinatieschade opgelopen.

https://www.ninefornews.nl/overal-ter-wereld-leggen-bewakingscameras-mensen-vast-die-neervallen-en-beginnen-te-stuiptrekken/

De heer Rutte zegt dat het WEF waar we dus aan overgeleverd zijn, niets voorstelt.

Maar waarom erkent dan zijn goede vriend in Canada dat er wel 105,3 miljoen dollar aan het WEF is overgemaakt. Iedere helder denkende burger weet dat Nederland dit ook gedaan heeft.

Want de Nationale Rekenkamer speurt nog naar bonnetjes die het zoekraken van meer dan 15 miljard euro bewijst, verklaard.

Vandaag 12 oktober mogen we lezen dat de EU maandelijks 1.5  miljard euro overmaakt naar de Oekraïne. Een land dat niet bij de EU en de NAVO hoort en waarbij de Nederlanders met weemoed kijken naar het geld dat feitelijk naar onze zwakkeren in de Nederlandse samenleving behoort te gaan.

Hoe schrijnend het een en ander ook in de Oekraïne is, maar dit heeft de NAVO zelf veroorzaakt door zich niet aan de afspraken ten tijde van de val van de Berlijnse Muur in 1989 gemaakt zijn, volledig negeert. Daar werd afgesproken dat het gebied vanaf de Duits/Pools grens onder de invloed van de Russen zou blijven.

De Amerikanen beheersen de rest van de wereld met hun politieke en zakelijke invloeden. Rupsje nooit genoeg zal ooit ervaren wat dat betekent.

https://www.ninefornews.nl/canadese-overheid-geeft-eindelijk-toe-een-contract-te-hebben-met-world-economic-forum-geen-complottheorie-meer/

https://www.ninefornews.nl/veel-kritiek-op-coronaherstelplan-nederland-heeft-47-miljard-gestort-en-krijgt-daar-47-miljard-voor-terug/

Weet u wat het fijne aan de site van Nine For News is, ze vermelden altijd een officiële bron. Dat kunt u zelf ervaren door op de in kleur vermeldde tekst te activeren.

Beste lezers, ik weet uit bronnen dat ik onder de aandacht sta van het AIVD. Vind ik zelfs prima, voel me vereerd en circa een maand of acht geleden heb ik zelfs hun baas Erik Akerboom uitgenodigd om eens in Boxmeer overheerlijke Limburgse Vlaai met koffie te komen genieten, maar helaas. Had ik hem eens een andere kant van het verhaal uit de doeken kunnen doen.

Als voormalig raadslid en ook ooit lid van het Korps Rijkspolitie weet je op een gegeven moment wel hoe de wereld in elkaar zit.

Ik snap nog steeds niet er geen opstand is uitgebroken. Elk ander volk had allang de beuk erin gegooid, echter den Ollander niet.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm.: raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer en oud klooster-leerling

Terug naar boven