ENERGIE GENOEG

Energie genoeg.

De politiek spreekt over een energie transitie voor ons als burgers.

Na enig onderzoek ontstaat de vraag waarom de techneuten onder ons dat niet hebben opgelost. Wat blijkt echter dat er al meer dan zestig jaar een systeem is dat de burger voldoende energie schenkt uit de natuur. Een zekere heer Tesla ooit, heeft en had al iets bedacht waarmee je energie kon opwekken en wel voor niets.

Net zoals de wind –(windmolens), het water – (het waterrad) en andere varianten die de natuur ons biedt, heeft een ander materiaal meer voordelen.

Voor deze gratis energiehoef je geen milieubelastende windmolens te bouwen waarvan bekend is, dat als ze afgedankt worden niet gerecycled kunnen worden maar als bodem verontreiniger onder de grond gestopt gaan worden.

Waarbij zonnepanelen zwaar overbodig zijn en de gasvelden zo goed als gesloten kunnen blijven. Want ook zonnepanelen belasten het milieu enorm zwaar als ze van de daken afkomen en als zwaar milieuvervuilend afvalmateriaal wederom onder de grond zullen verdwijnen. De massagraven van windmolens, zonnepanelen en zaken die de politiek nog zullen verzinnen totdat ze een adequate oplossing gevonden hebben, zullen er nog meer massagraven gevormd worden.

Diverse begraafplaatsen zijn al actueel en u begrijpt wel dat de politiek en de media aan dat probleem zo weinig mogelijk aandacht willen schenken.

De belangen van de grote maatschappijen worden door de politiek van groter belang geacht dan een vredige wereld voor de burger.

Windmolens op zee, WEG ERMEE. Het verstoort de leefomgeving van een bijzondere wereld op onze planeet. De leefwereld van de dieren in Zee mogen nooit en te nimmer lijden onder de domheid van de politiek. Maar zie wat er gebeurd. Dieren die met een sonar-systeem werken raken uit koers en overlijden massaal.

(Windmolens op zee en land veroorzaken een resonantie/trilling waardoor de dieren uit koers geraken) Hoe ziek ben je als politiek als je dit veroorzaakt.

Iemand met een klein stel hersens zal dat begrijpen. Onze veelal hoogopgeleide politici echter niet, die volgen alleen maar de belangen van hun donateurs, zowel direct als indirect. Want eenmaal uit de politiek verwijderd staan er wel leuke functies klaar voor de kamerleden bij de voormalige donateurs, te weten het bedrijfsleven.

Tesla ontdekte ooit dat magnetisme een krachtige bron is om gratis energie op te bouwen. Stel u eens voor, u wekt zelf uw stroom op. Daarmee kunt u verwarmen en gas heeft u dan ook nog maar weinig nodig. Feitelijk overbodig, met enige technische aanpassingen. De gasvelden in Groningen kunnen dan dienstdoen als technisch museumstuk.

Toen Tesla dit aanmeldde bij het Patentenbureau werd door de Amerikaanse overheid er gelijk een claim opgelegd, het zou hoe dan ook nooit en te nimmer op de markt mogen verschijnen, omdat de belangen van de grote oliemaatschappijen dan in het geding kwamen. Zestig jaar heeft men het nu tegen kunnen houden, maar er is een kentering te zien. Op het YT-kanaal zijn diverse video te bekijken die het hebben over Free Energy.

Maar wat weegt nu zwaarder, de belangen van passanten op deze planeet die zich grote oliemaatschappij noemt, of de planeet leefbaar houden voor vele generaties in de toekomst. Mijn oordeel is daar helder in. Planeet gaat voor de belangen van grote oliemaatschappijen.

Wij hebben als mens de plicht om de wereld beter achter te laten dan de politiek in heel de wereld nu doet.

De Ecosystemen worden vernietigd terwijl dat dus feitelijk totaal overbodig is.

Er was een Turkse uitvinder die dit al uitgebreid demonstreerde hoe men met magnetisme vrije energie opwekt. Echter na een tweetal demonstraties op zowel de TU in Delft als de TU in Eindhoven bleef het oorverdovend stil aan de zijde van de Turkse uitvinder. Hem werd verstaan te geven dat dit de wereld op zijn kop zou zetten en daar was de politiek en haar grote oliemaatschappijen niet van gediend.

Stel je toch eens voor, het verdienmodel van de grote oliemaatschappijen worden vernietigd en de macht over de energie door de politiek valt weg. Men kan de burgers niet meer onder de knoet /tucht houden middels een zieke energiepolitiek.

Beste lezer, verdiep u in deze materie, net zoals ik dat gedaan heb.

Persoonlijk ben ik overgegaan tot het nabouwen van dit systeem samen met enkele vrienden. Binnenkort de eerste onderdelen binnen en dan gaan we dit leuke project vormgeven.

Het zou toch mooi zijn als we eind dit jaar tegen de Groningers kunnen zeggen, we hebben nog meer weinig van jullie nodig.

Het zou mooi zijn als alle zonnepanelen en windmolens overbodig zijn. Dat de aardwarmtepompen en anders soorten pompen totale onzin blijken te zijn.

Dat de Accu auto’s ook nog niet meer nodig zijn omdat eenmaal een dergelijke systeem achterin Accu-Bak niet meer nodig is en u zonder ooit nog te hoeven tanken zich gratis kunt verplaatsen.

Laten we dit samen, U en ik, de Nederlandse Burger een prachtige planeet achter laten. Als we dit aan de politiek overlaten is deze planeet gedoemd uiteen te spatten omdat we geluisterd hebben naar de politiek, die de belangen van andere (oliemaatschappijen) zwaarder laten wegen dan het geluk en gezondheid van haar Burgers.

Energie genoeg

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven