De Oberon Scan

De Oberon Scan:

Velen van u zullen niet weten wat dit is en ik ben eerlijk, dat was ik ook, onwetend.

Maar in mijn drang om mensen te helpen weer gezond te worden, lees ik veel en onderzoek het nodige. Je hoeft maar een hobby te hebben.

Zo langzamerhand raakt mijn boekenkast met boeken over complementaire medische zienswijze gevuld.

Boeken van:

  1. “Het verzwegen verhaal over Kanker” van – Prof. Dr. Brian S Peskin
  2. “Censuur” van Dr. Gàbor Lenkei, dat over cholesterol gaat
  3. “Uw brein als medicij ”  –  Dr. David Servan Schreiber
  4. “Anti kanker“ van -Dr. David Servan Schreiber
  5. “Dodelijke medicijnen“ van -Prof. Dr. Peter C Gotsche

En als laatste aanwinst, het boek van Dr. Geert Verhelst. Een Belgische arts die een prachtig boek schreef met de titel: “Groot Handboek Geneeskrachtige Planten“.

Een echte aanrader voor diegene die op een natuurlijke wijze weer gezond of gezonder willen worden. Een prachtig overzicht van veel voorkomende ziektes en de Latijnse benaming daarvan. Met een verwijzing naar welke plant een probaat middel kan zijn.

Verder heb ik het werk van de Nobelprijswinnaar Prof. Dr. Otto Warburg bestudeerd. Deze wetenschapper meldde al in 1922 dat suiker de grootste doodsoorzaak zou worden in de 20e en 21e eeuw. Hij heeft op alle vlakken gelijk gekregen.

Voordeel is dat ik een aantal bedrijfsartsen ken (sparring partners) die mijn eigenzinnigheid weleens verfoeiden, maar tien jaar later alsnog mijn eigenzinnigheid bevestigden en dat ik het beter zag dan zij destijds zelf wisten. Ik zit niet vastgeroest in academisch gevormde inzichten die vaak door de farmacie worden gedicteerd. Ik kijk naar de natuur en zie hoeveel moois die ons heeft gegeven.

Ben altijd geïnteresseerd hoe het met de gezondheid gaat van mensen die in mijn omgeving leven.

Zo liep ik ook tegen een buurjongen aan die Colitis ulcerosa heeft. Een jonge vent van amper achttien jaar. Was naar het ziekenhuis geweest en de prognose voor zijn toekomst was een leven lang aan de medicijnen. Dat kan toch niet jongen, is er geen alternatief.

Dan ga ik zoeken en speuren of er iets anders is dat kan helpen. Niets doen is tegen mijn natuur. Ga speuren, maar vind nog niets ideaals. Maar spoor zijn ouders aan naar een arts te gaan die ik ken. Men kwam verheugd terug van dat bezoek. Men had te horen gekregen dat er wellicht toch een oplossing mogelijk was. Toevallig was er in diezelfde periode een medisch onderzoek gedaan naar een mogelijke oplossing van darmproblemen middels Manuka honing.

Het ETZ ziekenhuis in Tilburg experimenteerde daarmee. Vroeg aan hen of mijn buurjongen er ook voor in aanmerking kwam, maar Colitis Ulcerosa was daar niet mee te behandelen. Jammer voor die heel fijne knul.

Hoorde opeens via zijn ouders dat een therapeut werkte met de Oberon Scan techniek. Heeh, daar gaan we ons in verdiepen. Nu blijkt dit systeem afkomstig te zijn uit de Russische ruimtevaart uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Is vervolgens door een aantal Amerikaanse wetenschappers geannexeerd en toen bleef het in een la liggen.

Een Duitse Professor kende de techniek en in samenwerking met de gerenommeerde biofotonenexpert professor Popp, doorontwikkeld en in de reguliere gezondheidszorg geïntroduceerd en heeft die naar Duitsland gehaald en verder geperfectioneerd.

Middels een simpele koptelefoon wordt er een analyse gemaakt die aangeeft hoe het met uw lichaam staat en wat er eventueel aan te doen valt zodat het weer optimaal functioneert.

Zo ook mijn vrouw en ik, die dat weleens wilden ervaren en wilden zien hoe het werkt. Puur nieuwsgierigheid en wij testen samen alles uit.

Mijn vrouw slikte al een tijd medicatie tegen een hoge bloeddruk en daar wilden we vanaf en dat met liefst natuurlijke middelen proberen op te lossen.

De analyse duurde circa twintig minuten en wat ik heel bijzonder vond was dat ik een 3 D-scan zag van haar hart. Wonderbaarlijk.

We analyseerden gezamenlijk wat we zagen. Haar bloeddruk was inderdaad wat hoog en we werden geadviseerd daarvoor wat natuurlijke middelen te nemen. Haar bloeddruk destijds zat vaak rond de 160/95. Hoewel dat bij ouderen – mijn lief was 64 jaar jong – de bloeddruk iets hoger mag zijn, vonden wij het toch te hoog.

Een combinatie van een hoge dosis vitamine C, de goede Omega 3 en 6, moringa thee en het extract van het tricolore viooltje werd geadviseerd.

Na een aantal weken liep haar bloeddruk terug naar hoopvolle waardes. Na drie maanden had ze een bijna perfecte bloeddruk van 125/68.

Een kennis van me raakte ook geïnteresseerd en deze technisch ingenieur wilde weleens weten hoe zijn vrouw en hijzelf ervoor stonden. Zijn vrouw had al sinds haar heugenis last van eczeem en lactose-intolerantie. Hoewel er diverse punten van aandacht zichtbaar waren pakte de therapeute eerst de lactose-intolerantie aan en het eczeem.

Daar werd Oregano olie voor geadviseerd met tweemaal een enkel druppeltje en dat op de polsen inwrijven. Na een aantal weken merkte ze tijdens een gezamenlijke BBQ op, dat haar eczeem zo goed als weg was en ze minder last had van de lactose-intolerantie.

Hoe wonderlijk.

Raadpleegde de bond tegen kwakzalverij en ja hoor het was allemaal onzin etc. die Oberon scan techniek. Onderzocht dit verder en het blijkt, dat er in Duitsland meer dan zeshonderd artsen daarmee werken en zeer uitzonderlijke resultaten boeken.

Nederland kent ook een aantal therapeuten die er mee werken. Onze therapie-dame heeft echter een van de laatste uitvoeringen van de Oberon scantechniek, de modernste versie in ons land.

Dus als de bond tegen kwakzalverij dit minachten zegt dat iets over hun insteek. Men geeft liever de farmaceutische gifpillen. Mij gaat het om de effectiviteit op basis van het toepassen van natuurlijke middelen. Als u het boek van Prof. Dr. Peter Gotsche over

“Dodelijke medicijnen “heeft gelezen begrijpt u me volledig. De natuur heeft zoveel toepassingen dat we chemische middelen moeten mijden.

Terug naar mijn buurjongen. Na de diagnose kreeg hij een klein lijstje van te vermijden voedingsmiddelen. Als natuurlijke medicatie kreeg hij een mix van – biologische zuurkool,- Manuka honing – en Colloidal Silver. Een al lang vergeten middel dat al bestond voor onze jaartelling. Na een periode van aftasten en proberen is hij nu na circa zes maanden bijna van zijn reguliere medicatie af. Een ander vooruitzicht dan wat hem voorspeld was, om een leven lang chemische rommel te moeten slikken met alle nare bijwerkingen die daarbij optreden.

Verdiep u zelf in de mogelijkheden van de Oberon Scan en ga desnoods de grens van onze Oosterburen over voor een diagnose. Zelf was ik voor de scan en het overleg daarover dat bijna twee uur duurde vijfentachtig euro kwijt. Een meer dan schappelijke prijs om een helder overzicht van mijn gezondheid te krijgen.

Laat helder zijn dat onze therapeute het enorm druk heeft en feitelijk liever geen reclame voor haar werk wil. Waarvan akte. Ze werkt van vroeg in de ochtend 7.00 uur tot laat in de avond 22.00uur en dat soms zes dagen in de week. Men komt van heinde en verre.

Maar ik vind en vond dat u op de hoogte mag/moet zijn van deze techniek die wonderbaarlijke diagnoses laat zien. Zoals we die zelf hebben ervaren en mogen constateren. Hebt u vage klachten en men komt er in een ziekenhuis niet uit. Ben dan zo wijs om dit te proberen.

Sjef Smeets,

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Uitvinder

Innovator

Terug naar boven