HOE ZIELIG KINDERACHTIG.

Beste kamerleden,

CC. Lezers en media.

Hoe denkt u dat de burger tegen uw optreden kijkt tijdens de formatie. Het is toch stuitend hoe u met elkaar omgaat en wel op een zeer kinderachtige manier. Lagere school 1e klas, is volwassener dan hetgeen u vertoont.

Dat een heer Omtzigt vindt dat v.d. Plas afstand moet nemen over uitspraken van het FDF is stigmatiserend. Ooit overwogen me als lid aan te melden, omdat ik Pieter hoog had zitten.

Maar wat valt dat zwaar tegen zeg. Goddank dat ik het niet gedaan heb.

Realiseert de heer Omtzigt zich wel dat honderden mensen zich van het leven beroofd hebben door toedoen van deze overheid. Boeren in het nauw gedreven door foute politiek die geen uitweg meer zagen, dan zich van het leven beroven. Denk eens aan de gezinnen waarvan de vader en hoeder van een agrarisch bedrijf hun vader kwijtraakten, omdat u met uw foute politiek de mannen in het nauw dreef.

Kinderen tijdens de corona periode die vereenzaamden en als uitweg zelfmoord pleegden. In mijn omgeving drie jonge mensen. En dan ligt Pieter te miepen over wat duidelijke uitspraken van een heertje v.d. Oever.

Schaamteloos gedrag van volwassen volksvertegenwoordigers die feitelijk die functie totaal niet verdienen.

Laten we de term: “ Functie Elders “ maar toepassen op alle politici, want u bent te lachwekkend voor woorden om nog serieus te nemen. Ga met zijn allen in een plantsoendienst werken, geeft ruimte in uw brein en dan staat u weer met de poten in de klei.

Wordt super hoogtijd dat we huidige politiek snel verlaten en een op basis van een periodiek bindend referendum een beleid vormgeven, dat een compact aantal extern aangetrokken deskundigen uitvoeren.

Kleine kamer (± 50 personen) als controle over dat systeem en het opheffen van zowel de 1e als 2e kamer.

Ga met zijn allen iets nuttigs doen, maar terroriseert niet de bevolking met uw schaamteloos misselijkmakend kinderachtig gedrag.

Had gisteren een leuk onderhoud met een Syriër en we kwamen aan de praat over de toestand in zijn geboorteland. Interessant omdat eens van een burger te horen.

Hij zegt zelf, dat hij medelijden heeft met de jongeren in Nederland die geen woning kunnen krijgen, geen bestaan als ouders kunnen opbouwen etc.

Heldere uitspraak van deze jonge Syriër was hard: als Rutte nog twee jaar MP zou zijn, dat dan ook hier een burgeroorlog uitbreekt. Wow een heldere constatering.

Het broeit enorm onder de nederlandse bevolking en een burgeroorlog ligt op de loer, en dan miep en zeurt een zekere Pieter Omtzigt over wat uitspraken.

Vraagt de heer Omtzigt zich niet af waar de dreiging vandaan komt. Je kunt dan wel hoogopgeleid zijn, maar dat is geen garantie dat je een stel verstandelijk gezonde hersens hebt.

Mag haast hopen dat jullie er niet uitkomen en er nieuwe verkiezingen dan plaatsvinden.

Dan is voor velen helder en duidelijk welk een zwak stel personen er zitten die blijkbaar met andere zaken bezig zijn dan een land goed besturen.

Realiseer U eens in welk verkeerd systeem we langzaam in zijn gezogen, door Rutte en Co.

Het verhaaltje dat het WEF een louter praatgroepje was, met geen enkele betekenis is wel de grootste leugen die er bestaat. Zeker als een mevr. C. Schouten zegt dat de afspraken met het WEF voor nederland juridisch bindend zijn.

Helder op de keper beschouwd is dit in de ogen van veel burgers, puur landverraad.

Zal het verhaal niet te lang maken en u confronteren met uw domheid ten top.

Honderden doden zijn het resultaat van uw overheidsbeleid. Boeren en jongvolwassenen.

HOE ZIELIG KINDERACHTIG.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven