PANDAMNED Dé VIDEO OVER CORONA.

Beste lezer, kamerleden en media.

Hierbij de videodocumentaire van Marijn Poels met de Titel Pandamned. Marijn is een uitzonderlijke persoon en wars van status etc.

Hij heeft op een uitzonderlijke briljante wijze een helder beeld geschetst over hetgeen er de afgelopen twee jaar ten tijde van de corona heeft plaatsgevonden.

https://rumble.com/v140n0y-pandamned-documentary.html

in ene ruk uitgekeken en dat is voor mij zeer uitzonderlijk. Ben snel verveeld, maar dit is voor velen een eyeopener.

Herinner me de berichten dat Lubbers in 1992 al onze soevereiniteit aan de WHO offerde.

Hij bezocht de Ierse Prof. Dr. D. Cahill in haar thuissituatie. Prof Dr. Dolores Cahill heeft in juni 2020 in haar laboratorium testen gedaan.

Proefdieren werden besmet met corona. Vervolgens gevaccineerd, en na een periode weer met corona besmet en binnen 24 uur waren alle proefdieren dood. De uitrol van het vaccin is een genocide ten top. Dat kun je daaruit afleiden.

Er is een Europese wet aangenomen dat fakenews met een gevangenisstraf van 6 jaar of een boete van 90.000 euro beboet wordt. Als het niet opzettelijk is dan kost het 2 jaar gevangenis of 22.000 euro boete. Dat een EU en Den Haag fakenews verspreiden is normaal, gezien de sterftecijfers die thans naar buitenrollen in diverse landen.

Uit gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics blijkt dat 41.449 mensen helaas zijn overleden binnen 21 dagen na het ontvangen van een dosis van het Covid-19 vaccin in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 januari 2022, en nog eens 290.915 mensen verloren helaas hun leven binnen 21 dagen tot 6 maanden na te zijn gevaccineerd, meldt The Expose. Zie link: https://dissident.one/2022/05/13/32231/

Alleen al in de testfase zijn er meer dan 60.000 gevaccineerden door het vaccin gestorven. Zie uitspraak van Prof. Dr. Dolores Cahill.

De vermaarde en in het verleden dé topadviseur op het gebied van gezondheid in Duitsland als rechterhand van Frau Merkel, de Prof. Dr. Sucharit Bhakdi waarschuwt op zijn manier.

Deze wetenschapper is een topper op het gebied van: immunologie- microbiologie-oncologie en cardiologie.

Beste lezer, we worden een technocratie ingerold die zijn weerga niet kent, maar Nederland slaapt lekker verder.

Deze documentaire laat het een en ander helder zien en ik dank Marijn dat hij er een zeer interessante film van heeft gemaakt.

Denk dat velen zullen schrikken en als Prof. Dr. Dolores Cahill gelijk gaat krijgen, en zal ik in de nabije toekomst veel mensen moeten gaan missen die gevaccineerd zijn.

Heb er al niet zoveel meer over op deze leeftijd (70) maar dan wordt het muisstil om me heen.

Oncologen uit Italië constateren een toename van kanker met meer dan 70 procent.

Duitse artsen zien een schrikbarende toename van onduidelijke ziektes en een forse toename van auto-immuunziektes. En er bestaat maar een conclusie over de oorzaak: HET VACCIN.

 De expert op het gebied van vaccins Prof. Dr. Geert vanden Bossche waarschuwt voor een grote toename van doden die gevaccineerd zijn. Een totaal ander verhaal dan onze overheid ons wil doen geloven.

Zie link: https://www.ninefornews.nl/miljoenen-doden-vaccinatiedeskundige-geert-vanden-bossche-waarschuwt-voor-catastrofe-gevaccineerden/

Verspreid de video van Marijn Poels met de titel, Pandamned onder uw relaties-kennissen,vrienden en vijanden

Liefs en verspreid het waar U kunt.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

Terug naar boven