RICHTING DE AFGROND

Beste lezer, kamerleden en media.

Richting de Afgrond.

Als objectieve kijker zie ik helaas dat de Nederlandse politiek de burgers van dit land naar de afgrond leidt.

De rapporten van diverse experts die aantonen dat er totaal geen stikstof of Co2 probleem is worden door de politiek steevast naast zich neer gelegd.

Het Machtsdenken van politici is leidend en niet de ratio ofwel de nuchterheid.

Feiten worden in de prullenbak geworpen.

Kwam een oud bericht tegen van een man die tijdens een spelshow zijn uitleg gaf over hoe er door de politiek gefraudeerd werd en wordt. https://twitter.com/i/status/1635923238516555778

Hierin legt een professionele hacker uit wat hij eerder meemaakte. Cijfers zijn te manipuleren en daar is de overheid zeer goed in. Als het op eerlijk zijn aankomt, geeft de overheid niet thuis.

Zelf maakte ik het mee in 2006 bij de verkiezingen in onze gemeente. Zelf hadden we al vastgesteld dat het manipuleren van de stemmachines kinderlijk eenvoudig was. Naderhand werd dat bevestigd door diverse experts uit de IT-branche, als mede dat een hoge ambtenaar zei: Sjef hier zit een luchtje aan. En och als je al een lichamelijke waarschuwing hebt gehad dat je hart dit niet wil accepteren, dan ben je achteraf heel blij dat je niet meer in de raad zit. Je gezondheid gaat voor en de politiek moddert wel door. Zo blijkt ten enenmale.

Richting de afgrond gaan we ook met de speerpunten van diverse kabinetten Rutte.

Toeslagenschandaal – Groninger Gas Ellende – Boeren het land uitjagen en verbieden dat ze elders in Europa nog mogen boeren – Vissers hun brood ontnomen – Co2 en Stikstof manie van aan tunnelvisie leidende bestuurders.

Grootste schandaal wordt nog de stekkerauto, dat het ASBEST drama van de laatste decennia wordt en is. Terwijl iedere rechtgeaarde techneut zal zeggen dat waterstof het meest milieuvriendelijk is en dat accu auto het ASBEST schandaal wordt omdat dit in eerste lijn te veel van de aarde vergt inzake de metalen die nodig zijn om en accu te maken en deze accu ’s straks weer in een zwaar milieu vernietigende proces, vernietigd moeten worden.

Windmolens die de noodzakelijke groei van plankton in de zee tenietdoen, waardoor vissen massaal sterven.

Walvissen die door de verstoorde sonar, ontstaan door de vibrerende windmolens in de Zee, hun reisplan verstoren en deze dieren massaal sterven.

Zie link van de New York Post: https://nypost.com/2023/08/26/new-documentary-proves-that-offshore-windfarms-kill-whales/

Lang leve de politieke leiders die onze planeet aan of naar zijn gort helpen. Richting de Afgrond, zo blijkt.

En deze: https://auf1.tv/klimaschwindel-auf1/rudolf-hammer-gibt-keine-schaedlichere-art-der-energiegewinnung-als-mit-windraedern/?mc_cid=2b899b8e3b&mc_eid=37aeca115b

De droogte en water en hoosbuien worden door de politiek zelf veroorzaakt. Je kun niet zomaar windmolens plaatsen, want dan verander je de luchtstromen op een dergelijke manier dat aan de ene kant droogte ontstaat en aan de andere kant zware overstromingen. Daar hoef je geen academische titel voor te hebben om te beseffen dat dit zo werkt.  Het gezond verstand zou hier leidend in moeten zijn, maar dat ontberen politici nu ten enenmale.

Alleen de politiek denkt dat ze heer en meester is over de natuur. En schermen in de lucht plaatsen, zodat het niet zo warm wordt op aarde is ronduit oer stom.

Het cloudseeding is ook een verwerpelijk instrument om de natuur te beïnvloeden. Zie link: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4982556/cloud-seeding-dubai-hoe-werkt-het

https://www.ninefornews.nl/technieken-die-de-zon-moeten-dimmen-de-waanzin-kent-geen-grenzen-meer/

https://dissident.one/2023/05/10/door-de-mens-veroorzaakt-studies-suggereren-dat-windparken-klimaatverandering-veroorzaken-zelfs-regionale-droogte/

https://www.climategate.nl/2023/04/hernieuwbare-energie-leidt-tot-vernietiging-van-natuur/

Het korte termijn denken van politici is welbekend. Men zegt regeren is vooruitzien, maar als we een ding zeker weten is dat politici dit totaal niet kunnen of kennen.

Dan het demoniseren van partijen en personen die kritisch staan tegenover het kabinetsbeleid. Als toppunt van dat terrorisme is dat diverse media het klaar spelen om in polls, waar je dus op kunt stemmen voor welke partij je bent, gewoon partijen niet vermelden. Hoe ziek zijn we als land geworden. We gaan echt richting de afgrond.

Kijken we vervolgens naar de gezondheidszorg dan zien we daar eenzelfde verschijnsel in de vorm van een overmatige betaling voor medicijnen die amper iets kosten. De macht van de farmaceuten, mede gesteund door de overheid, is nog groter dan we kunnen overzien. De bedragen die je om de oren vliegen variëren van 317 miljard op jaarbasis en de farmaceuten met hun corona prik zouden een winst van 1,27 triljard euro verdiend hebben.

Dan het verschijnsel dat het kabinet het moedwillig vertikt om openheid van zaken te geven en geholpen door de rechtspraak daar ook nog mee weg komen. U moet het eens proberen om zaken te verzwijgen voor de overheid, nou dan zit u achter een dikke deur veilig opgeborgen. Want U zult hoe dan ook, links of rechtsom naar de narcistische leiders moeten luisteren.

Nederland is een land geworden dat richting de afgrond gaat en velen lijkt dat niet te deren totdat alle zaken door de overheid zijn uitgerold die u tot een volledige slaaf zullen maken. Er is helaas maar een klein groepje wakkeren onder ons die zich op de een of andere wijze weert tegen de overheersing door de politiek.

En laten we ooit gedacht hebben dat de overheid ons als burgers zou dienen. Niets van al deze beloftes is waarheid.

Het wordt hoog tijd voor een aardverschuiving beste kiezer en daar heeft u op 22 november de kans toe. Vrees echter dat de verkiezingen gemanipuleerd worden door de zittende elite, want die willen hoe dan ook voorkomen dat de beerput opengaat en dat het blijkt dat er te veel her en der mis is gegaan.

Hoe kun je in hemelsnaam een zekere heer Hugo de J hoofd van de AIVD maken en tevens de verkiezingen laten leiden. Dat is toch de kat op het spek binden, zoals dat in de volksmond heet

Een Zakenkabinet op basis van een door de burger regelmatig gehouden bindend referendum is de enige oplossing om tot een eerlijk en betrouwbaar bestuur van dit land te komen. Maar de zittende elite heeft het instrument van bindend referendum met partijen zoals D66 en de VVD moedwillig om zeep geholpen.

Mijn vraag is dan ook: Hoe kun je dan deze partijen nog op hun woord geloven als ze alle democratische instrumenten verbieden of niet toestaan.

Maak een juiste keuze en stuur een foto op van uw stembiljet naar de partij waar u op stemde, zodat er een weliswaar kleine controle op het tellen van de stemmen gecontroleerd wordt.

De spreuk: Niet u bepaalt met uw stem, maar diegene die de stemmen telt, bepaalt waar uw stem naar toe gaat. Laat helder zijn dat de meesten op een stembureau wel betrouwbaar zijn, maar op de digitale weg kun je veel rommelen. Zo blijkt wel uit het betoog van de man vermeld bovenin de column.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

Terug naar boven