Rutte, misbruikt ouderen om corona pandemie door te voeren.

Rutte, misbruikt ouderen om corona pandemie door te voeren.

De idiote maatregelen inzake corona zouden ingegeven zijn om onze ouderen te beschermen. Maar als je de feiten naast de huidige waanzinnige maatregelen legt dan schaam je je voor onze leden van het narcistisch Kabinet.

Ik neem u mee in mijn betoog. Al een tiental jaren is onze ouderenverzorging het kind van de rekening inzake bezuinigingen. Verzorgingshuizen werden weggesaneerd en gesloten. De oudjes moesten maar zo lang mogelijk thuisblijven.

Vaak onder erbarmelijke omstandigheden en met enorm veel gevaar voor de samenleving. Thuishulp en het dogma van zolang mogelijk zelfstandig wonen was geboren

Een van onze buurtgenoten is vele malen in huis gevallen en beide echtelieden hadden zeer dringend hulp nodig, maar een opvangplek was er niet. Toen beiden afzonderlijk in het ziekenhuis belandde was de menselijke maat voor de cardioloog volledig overschreden en dreigde hij ze niet meer uit het ziekenhuis te ontslaan vooraleer dat er definitieve opvang was. De cardioloog was het gesol met de ouderen spuugzat.

Dan zijn ze opgenomen en als je dan ziet hoe de ouderen hun laatste dagen moeten slijten is dat zeer mensonterend. Ik ken vrijwel geen ander land waar we zo de ouderen verwaarlozen en wel in geestelijk opzicht. Lichamelijk is het niet veel beter.

De verpleging doet hun uiterste best, maar als de beleidsmakers er een puinhoop van maken omdat het controlesysteem niet functioneert of omdat er te weinig financiën zijn voor goede zorg.

De medicatie is volstrekt onnodig en maakt mensen meer ziek dan gezond. Gezonde voeding is er niet aan te treffen, de gaarkeuken vernietigt alle vitaminen en mineralen die juist deze zwakke en ondervoede ouderen ontberen.

Rutte riep de Nederlandse burgers op om in de Lock down te gaan om de ouderen te beschermen. Terwijl juist die ouderen die extra veel zonlicht nodig hebben en een goede vitamine boost bestaande uit extreem veel vitamines en mineralen en naar buiten moeten. Maar nee, wat krijgt men chemische rommel. Veel ouderen drinken vaak te weinig bang omdat ze anders in de wachtrij komen te staan voor de wc waardoor ze uitdrogen en zichzelf verder vergiftigen.

Waar ze vaak ook nog eens te lang op moeten wachten wegens gebrek aan organisatie, geld en mankracht. Nogmaals de verpleging loopt op hun tenen.

Rutte heeft daar de laatste jaren enorm op bezuinigd en alles met een lach weggewuifd. Het zal hem worst wezen dat de ouderen in hun eigen urine en ontlasting lopen.

Echter, nu gebruikt hij de situatie van de ouderen om het Nederlandse volk bang te maken om zijn corona maatregelen door te voeren.

Want je wilt toch niet dat de ouderen doodgaan omdat de jeugd toch wel op stap wil.

Nee, de bangmakerij is het drijfmiddel om ons te knechten.

Spreek je de ouderen zelf over de corona dan vloeken ze volop op Rutte voor zijn huichelachtig beleid van de afgelopen jaren. Ja, jong als het Mark Rutte uitkomt dan zijn we in beeld, anders zijn we een stel lastige oude zakken die veel geld kosten. Dus laat die ouderen maar creperen, dat is de teneur die je hoort.

Veel ouderen begrijpen de maatregelen zelf niet eens en hun stelling is van: je weet dat je een keer dood gaat en dat maakt ons op deze hoge leeftijd van 75 plus niets meer uit. Hun verstand en levenswijsheid is groter dan dat van het Kabinet met lijder M. Rutte.

Kijk ik zelf om me heen dan ben ik de laatste vijf jaar meer dan vijftig kennissen en goede vrienden verloren. Drie stuks haalden de zeventig plus (75-73-72). Zevenenveertig personen amper de zesenzestig. Mijn beide goede vrienden, als zelfstandige werkzaam, werden amper 57 en 61 jaar oud.

Gisteren 6 oktober weer een kennis (71) die zich het leven heeft genomen omdat hij de corona-maatregelen niet meer kon verdragen.

Als Rutte de doelstelling heeft om samen met de leiders van deze wereld de bevolking substantieel uit te dunnen, zoals insiders wel her en der op goede informatiekanalen kunnen lezen, dan ligt hij prima op schema.

De tijd uit de jaren dertig van vorige eeuw komt weer terug en de vóór en tégenstanders van het beleid van Rutte gaan elkaar al regelmatig agressief te lijf.

Geen mondkapje op, dan een klap op je bek.

Met dank aan Rutte gaat dit land naar de kloten.

Echter de media is de vazal van het Kabinet en het wordt hoogtijd om dit landverraad te stoppen zodat Nederland weer toekomst heeft. Zag van de week een DJ Cem (Outsiders) bij Jinek en daar werd heel duidelijk dat als je het niet eens bent met de gevestigde dwaling dat je onbeschoft wordt afgekapt. Je visie volledig ventileren is niet gewenst en de verhouding aan tafel met een koor van specialisten aan de ene zijde en jij als enige andersdenkende aan de andere kant is van een ongehoorde arrogantie.

Jammer dat ik er niet zat, want ik had ze met feiten om de oren geslagen.

De grootste misser van de wetenschap is dat ze te bang zijn om het Zelenko protocol objectief toe te passen, dan zou blijken dat het virus niet meer is dan een zomergriep. Men beschermt elkaar, Kabinet en RIVM, en houden elkaar de hand boven het hoofd en passen dwang toe om het volk in de angstmodus te houden, zodat ze hun macht kunnen blijven uitoefenen.

         “Als je niet openstaat voor andermans mening, zul je nooit iets leren”.                                                                                                                                                                     Sjef Smeets

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven