STOP DE ENERGIE TRANSITIE

Beste lezer, kamerleden en media.

Hoe kan het dat een samenleving zijn hoofd laat hangen naar politici die maar een ding in hun hoofd hebben, het uitvoeren en bedenken van onzinnige regels en wetten.

Waar is het mis gegaan dat we in nederland geen zieners meer hebben die ons de weg leiden. En met zieners bedoel ik slimme mensen zonder eigen belang.

Want bij politici in het algemeen, heb je alleen maar op macht beluste personen. Want wat tekent nu een goede leider. Dat is een persoon die op de achtergrond zijn personeel aanstuurt en geniet van zijn onopvallendheid.

Dat zijn de ware leiders. Niet zoals we dat in Nederland zien, mannetjes en vrouwtjes die zich op de borst kloppen, zo in de trant van, zie hoe goed ik ben. Dat soort lijders zijn geen goede leiders.

Het verbaast me altijd dat in de nederlandse politiek er alleen maar personen zitten die amper oog hebben voor techniek. En juist daar ligt de oplossing van alle, zo niet alle problemen.

Want wat zit er in de politiek, nagenoeg allemaal personen die bijvoorbeeld een studie economie, rechten of anderszins gedaan hebben. Maar ware techneuten die zijn er amper c.q. te weinig.

Daarnaast moet je dan ook nog de eigenschap hebben alles te willen weten en daar blijkt ook een groot gebrek aan te zijn.

Kreeg van een goede vriend een machtig mooi filmpje doorgestuurd van een product dat Toyota gaat toepassen, namelijk een auto laten rijden op puur water. Uw tank leeg, geen probleem, rijd even naar uw kraan en hoppa uw voertuig kan er weer even tegen. Daar velen nog steeds geloven dat een elektrische auto met een accu erin de toekomst zou zijn, blijkt dus dat er allang alternatieven waren die men als politiek en de machtige leiders uit de industrie onder de radar wilde houden, teneinde zich aan haar machtspositie te kunnen laven.

Ik deel graag dit promotiefilmpje van Toyota: https://youtu.be/8HhBIg3rGv4?feature=shared Hier laat Toyota zien dat je met enig technisch inzicht en al meer dan 25 jaar bestaand idee werkbaar kunt maken.

Ho, zult u zeggen, een al meer dan 25 jaar bestaand idee ????.

Ja, luister maar eens de hele video af en zie dat men opmerkt dat het een idee was van een Belgische techneut die het voor elkaar kreeg dat een motor van zijn wagen op water reed. Hij kreeg bezoek van een tweetal heren die hem voorstellen deden opdat het niet op de markt zou komen. Want daarmee zouden de belangen van de grote der aarde, te weten de machtige oliemaatschappijen met voornamelijk Amerikaanse eigenaren, hun verdienmodel zou schaden. Uiteindelijk heeft men de uitvinder vergiftigd en zijn product werd uit de markt getrokken. Zo werkt nu eenmaal de macht van politici en grote heertjes.

Daar waar vele nog oefenen op waterstof in tanks, daar zegt Toyota dat je met een ingebouwde waterstofgenerator verder niets anders nodig hebt, dan een bak water en een vulslang. Daarmee spaar je dure gevaarlijke waterstoftanks onder je auto en deze uitvoering is veiliger is dan de huidige techniek. Zag trouwens jaren geleden ook een Indiase uitvinder die achter op zijn brommertje een generator gebouwd had en liet zijn mobiel lekker op water rijden.

Verder bespeur ik dat al heel veel mensen met de term vrije energie verder zijn dan de overheid wenst. Want stel dat we allen gratis energie hebben, dan is de machtspositie van de groten der aarden en de politiek niet meer de baas over ons. Weg met die milieuvervuilende windmolens, weg met die zinloze landbouwgrond onttrekkende zonneparken die heel ons landschap teisteren.

Kijkt u zelf maar eens op You Tube dan ziet u een arsenaal aan video voorbijkomen. De een zal u afschrikken, maar er zijn er bij die een werkzame unit hebben. Weet tevens uit buitenlandse contacten dat er zeker in Kroatië en Bosnië al mee gewerkt wordt.

Dus stop de energie transitie en zet volledig in op hetgeen anderen al voor ons hebben bedacht. Dat de dood van Stanley Alen Meyer niet tevergeefs is geweest. Stanley Alan Meyer de uitvinder van het Toyota systeem.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven