ZIE WAT ER GEBEURT

Zie wat er gebeurt.

 Terugkijkend naar hetgeen er onder het bewind van Rutte is gebeurd wordt het hoog tijd dat mensen een bepaald patroon kunnen zien.

Corona bleek als een kapstok te zijn gebruikt om te zien hoe je mensen kunt manipuleren om ze zo slaafs mogelijk te maken. Groepsmanipulatie heet dat.

Iedereen die enig zoekwerk had gedaan wist bijvoorbeeld dat onze eigen Nederlandse Top Immunoloog Prof. Dr. Pierre Capel verkondigde dat het corona virus al meer dan duizend jaar bestaat en bestond. In elk dier of levend wezen zit van oorsprong virussen en bacteriën in. Onze zeeën zitten vol met wel meer dan 40 miljoen corona varianten.

Dus corona was niets nieuws en zeker geen dodelijke ziekte. Met enige geneeskrachtige middelen zoals hydroxychloroquine, azitromycine en het OOOH zo noodzakelijke ZINK dan was er, buiten de reguliere aantallen, zo goed als niemand dood gegaan.

Echter als je een behandelwijze kiest, waarvan zelfs enkele verpleegkundigen in mijn omgeving destijds in april 2020 al waarschuwden dat buikligging de dood tot het gevolg zou hebben, dan ben je goed verkeerd bezig.

De Franse Professor Christiaan Perronne waarschuwde daarvoor: Doe geen buik-ligging.

U hoeft geen hoogleraar te zijn dat een buikligging funest is voor de mens. Ga eens op uw buik liggen waarvan het bovenste gedeelte van het bed ook nog eens omhoog staat en probeer dan eens lekker rustig te ademen en neem dan de rugligging in. In welke houding ademt u het makkelijkst.

Echter als de medische heren van het RIVM er een andere mening op na houden is dat nog geen bewijs dat hun aanpak werkte. Thans zien we de gevolgen van hun op basis van beperkte inzichten, kennis en kunde een enorme stijging van het absurde aantal aan sterfgevallen. In Canada zijn in een vrij kort tijdsbestek bijna 100 artsen aan de gevolgen van de vaccinatie gestorven. Echter de politiek stopt dit in de doofpot om hun eigen falen te verbloemen.

Zie link: https://www.frontnieuws.com/aantal-overleden-artsen-na-covid-19-vaccinatie-nadert-de-100-buitengewoon-alarmerend/

Vervolgens bleek dat al die complottheorieën van de Wappies, die hun huiswerk wel gedaan hadden, dat er een andere agenda achter de valkuil van corona zat.

The Great Reset van het WEF. U weet wel dat praatgroepje dat feitelijk niets voorstelde. Aan mijn hoela, hallo. Een praatgroepje waarvan de meesten de grote maatschappijen der wereld zijn. Zij gaan de toekomst van de mensheid bepalen.

Niet uw stem in het Stemhokje bepaalt wat er gebeurt, maar de heren van het WEF.

In eerste aanleg werd dat ontkend, maar thans zijn ze zelfs zo ver dat ze er openlijk voor uitkomen. En paar informatie linken zal ik u niet onthouden.

Op deze link staan de inschrijvingen van diverse ministers die dus voor het WEF werken: https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1592087534611632128/photo/4

Rutte betaalt dus € 651.000 euro aan het WEF.

Kaag betaalde in 2019 exact € 1.499.032 aan het WEF.

Hoekstra namens het min van Buitenlandse Zaken betaalde € 2.841.507,28 en dat is samen bijna 5 miljard aan het WEF.  Als men dat nu nog een praatgroepje noemt dan voel eens aan uw bolletje. Is dit misschien die meer dan 5 miljard die Hugo de J niet kon verantwoorden. Malversaties, misleiding, fraude en bedrog.

https://de.wikipedia.org/wiki/Reptilienfonds dus de heer Baudet had toch gelijk toen hij sprak over Reptielen.

https://dissident.one/2022/12/15/australie-burgers-hebben-100-sociale-kredietpunten-nodig-om-internet-te-mogen-gebruiken/

Deze zender AUF1 bericht over het feit dat ons Kabinet volledig de agenda van het WEF uitvoert, wij zijn een Gidsland met Rutte als Rattenvanger van de Lage Landen en deze ondergang mogen we ook nog zelf betalen. Het stuk begint bij 20.00 minuten, zie link: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-21-november-2022

Insecten in plaats van een goed stuk door de boer verzorgd stuk vlees. Dat men op een nog grotere schaal insecten doodt, geeft aan dat de mensheid van God los is. Elk levend wezen ongeacht of het een slak is of regenworm heeft een BREIN, een BEWUSTZIJN.

Mooi dat mijn goede vriend Ruud, een landbouwingenieur, het zo mooi verwoordde.

Men had in Wageningen een proef gedaan: Men plaatste een Luis in een fruitboom. Men liet er mieren op los, want mieren zijn dol op de ontlasting van de Luis. Men spoot de boom in met een bestrijdingsmiddel en zie daar de Mieren gingen er niet overheen. Ze zochten naar omwegen om naar de poep van de Luis te gaan. Men besproeide de boom met water en toen liepen de Mieren zonder omtrekkende bewegingen richting de ontlasting van de Luis. Dus ook een Mier heeft een Brein en Bewustzijn. Dan spreek je dus van Genocide ongeacht welk organisme het is.

Dus als men in Wageningen in de aanstaande Food Hubs massaal biljoenen insecten gaat doden is dat een duizendmaal grotere genocide dan de boer toepast. Alles onder de norm “Ethische Biologie”.

Toen kwam de Oekraïne oorlog die door de EU en NAVO bewust is uitgelokt. Als je in 1989 bij de val van de Berlijnse Muur afspreekt dat het gebied vanaf de Duits-Poolse grens onder de invloedsfeer van de Russen blijft dan moet je niet staan kijken als een addergebroed zoals de EU en NAVO die overeenkomst wilt opblazen, dat de Russen zich roeren.

https://www.ninefornews.nl/3-redenen-waarom-amerika-verantwoordelijk-is-voor-wat-er-in-oekraine-gebeurt/

Al in 2014 werd Oekraïne door de VS overgenomen

De Amerikanen zijn een ware kampioen in het veroorzaken van oorlogen en armoede. USA vocht 251 oorlogen uit sinds 1991 zie link: https://dissident.one/2022/10/15/vs-hebben-sinds-1991-wereldwijd-251-militaire-interventies-uitgevoerd-469-sinds-1798/

Alleen al in Irak heeft men voor meer dan 50 miljard aan olie en goud gestolen.

Toen kwam in Nederland daar ook nog stikstof en Co2 overheen. Volstrekt totale onzin.

Stikstof is een puur noodzakelijk iets, anders groeit er niet veel en als er geen Co2 meer zou zijn, dan was u binnen één minuut overleden.

Daar hebben we een prachtige wetenschapper zoals de heer Dr. Jaap Hanekamp. Een wetenschapper waar ik al eens mee heb gesproken over de grote onzin van windmolens etc. ten tijde van mijn raadslidmaatschap in Boxmeer.

Dit is een echte wetenschapper, zoals er helaas nog maar weinig zijn, zie link:

https://jaaphanekamp.com/blog/science/agriculture/2021-01-17-natuur-en-stikstof-meer-over-kritische-depositie/

Het doel van de stikstof en Co2 waanzin is niet meer en minder dan een goedkope manier om snel landbouwgrond onder absolute dwang te annexeren voor woningbouw.

Feit blijft dat we een fase ingaan waarin Nederland wordt omgebouwd tot een TriStateCity zie link: https://www.tristatecity.nl/

https://www.ninefornews.nl/blackrock-er-is-een-nieuwe-wereldorde-aangebroken/

Nederland wordt een grote gemeente onder bewind van Washington/New York met een inwonersaantal van minimaal 40 miljoen mensen. Er is aan de Nederlandse Burger niets gevraagd of we daar mee akkoord gaan.

Kabinet Rutte is het Oog van het Kwaad en men is zelfs zover dat zelfs een groot deel van onze politiek aan de leiband van het WEF loopt. Men betaalde zelfs in totaal dus al meer dan 5 miljard, om middels het WEF de Nederlandse burger te knechten. Hoe ziek ben je dan als Volksvertegenwoordiger, echt ziek dus.

Helaas is ons Koningshuis er ook bij betrokken en dat zou je niet verwachten. Of je hier de term Landverraad op kunt toepassen laat ik aan u over.

En dan krijgen we dus om de heren van het Kwaad ruim baan te geven zelfs een verbod op politiek kritische partijen zoals het FvD – PVV – Haga.

Als dit vergezicht onze toekomst wordt dan zeg ik dat ik met nu 71 jaar op de teller, blij te zijn dat mijn levenseinde eerder een verlossing is, dan om deelgenoot te worden van de toekomstige ellende. Diep in mijn hart ween ik om de slaafsheid van de burgers in dit ooit zo mooie land. Een gaaf land is het allang niet meer met een narcistische ijdeltuit Rutte als MP aan het roer die meer om zijn ego maalt, dan om het geluk van de Nederlandse Burger.

Fijne Jaarwisseling en ik hoop dat in 2023 heel veel burgers het licht gaan zien dat we zo niet verder kunnen. Een revolutie is hard nodig, maar dan wel op een verstandige wijze. Verwacht niets van de stemming op 15 maart voor de Provinciale Staten die straks de 1e kamer gaat kiezen, want deze stemmingen worden geplooid zodat de bestaande coalitie verder kan. Maar ga vooral WEL stemmen.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Ook het lezen zeker waard:

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/12/de-management-plaag.html

https://www.vrijspreker.nl/wp/wp-content/media/2020/12/Boek-Sjef-Ziek-van-de-politiek-1.pdf

 

 

 

 

Terug naar boven