ZOU HET DAN TOCH WAAR ZIJN?!

Zou het dan toch waar zijn?!

 Vrijdag stuurde men mij een artikel dat ging over Satanisch Misbruik door hooggeplaatste leiders in de wereld.

We kennen allemaal de ziekmakende wanstaltige praktijken die een zekere Jeffrey Epstein in Amerika pleegde t.a.v. jonge meisjes en vrouwen. Namen werden genoemd zoals Prins Andrew uit Engeland. Bill Gates de ziekste man op de wereld en een stevige vriend van Jeffrey Epstein.

De Zwitserse onafhankelijke zender KLA.TV bracht een video uit waarin melding werd gemaakt Satanische Rituelen waarbij kinderen geofferd werden.

Diverse wereldleiders kwamen met hun namen voorbij en worden vernoemd in de documentaire.

U houdt er zwaar gemoed aan over en u heeft een sterke maag nodig om deze ellende volledig te bekijken.

Zie link: https://www.kla.tv/24017

Dan denk ik terug aan een zekere Huig Plug die dit ook al verkondigde en tot een gevangenisstraf werd veroordeeld. Zo gaat Nederland dus om met mensen die onrecht aanvechten.

Tijdens mijn opleiding tot Missionaris werd ook over die materie gesproken die je kon verwachten, dat als je bijvoorbeeld in Belgisch Congo te werk zou gaan, je dit soort rituelen kon overkomen. Gelukkig geen Satanisme, maar wel zaken waar je met je verstand niet bij kon.

De mooiste dochter van een Stamhoofd werden in die tijd aangeboden aan een nieuwe missionaris, als dank voor je komst. Dan was je verplicht deze prille vrouw te ontmaagden. Het niet doen stond gelijk aan je doodsvonnis. Dan spreken we over een tijd jaren ’60 -’70.

Dat een dergelijke primitieve leefgemeenschap dit deed, kon je nog wel plaatsen maar niet begrijpen.

Echter dat Satanisme al tig- jaren in een beschaafde westerse samenleving ook plaatsvindt, is ronduit gestoord en enorm ziekelijk.

Dan wordt bevestigd dat ontwikkelde mensen, erger zijn dan een beest.

Mijn goede vriend Frank C. -een emeritus klinisch chemicus- waar ik op intellectueel niveau enorm graag mee deed sparren over wereldse problemen, sprak de wijze woorden:

Politici zijn ware seksisten en gaan over lijken ter meerdere glorie van hen zelf.

Zijn broer was een vermaard Rechtspsycholoog en een 20 jaar geleden als expert betrokken bij diverse moordzaken.

Ik heb de video van KLA.TV volledig bekeken en ik moet erkennen dat mijn bloed redelijk kookte.

Hoe kun je als samenleving dit soort praktijken toestaan. Elke overheid moest voor een vuurpeloton komen te staan als men dit wel wist, maar niets deed.

Maar als je gechanteerd wordt, dan behoor je met een nog grotere kracht dit met een stormachtige kracht te openbaren. Schiet me weer een foto te binnen waarbij een zeker jonge Mark Rutte samen met de ziekste man van België Marc Dutroux op de foto staat. Zie link: https://dekanttekening.nl/samenleving/factcheck-was-rutte-onderdeel-van-pedofielennetwerk-met-dutroux/

Waar is de tijd van rechtschapenheid gebleven. Waar is de tijd gebleven dat mensen dit niet toestonden en het hevig veroordeelden.

We zijn een zeer zieke maatschappij geworden en dat moet de politiek zichzelf zwaar aanrekenen en de verantwoordelijken die dit toestonden er aan deelnamen of gedoogden moeten berecht worden.

Feitelijk kun je niet bevatten dat dit ook in Nederland heeft plaatsgevonden en of dat Nederlanders aan deze praktijken hebben meegedaan.

Ik raad u aan voordat u de video bekijkt wat kalmeringstabletten te nemen en met mij zult u dan zeggen: Hoe Ziek maar,

Zou het dan toch waar zijn?!

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven