ZIEKELIJKE VERDEEL EN HEERS STRATEGIE

Ziekelijke Verdeel en Heers Strategie.

Zat afgelopen donderdag op een intiemfeestje bij een echtpaar dat 50 jaar getrouwd was. Daar zat ook de grootste optimist die ik ken, Jan.

Jan was in de mineur over de toekomst van zijn kinderen en kleinkinderen.

Het kleine gezelschap, er blijven er op deze leeftijd 70+ steeds minder over om een feestje te bouwen, zag de toekomst er somber uit. De wereld glijdt af naar een bedenkelijke samenleving.

Niemand van de zeven aanwezigen had hoop een goede toekomst.

De polarisatie heeft goed huisgehouden en de tegenstellingen zijn groter dan ooit.

Keek op zondag naar de show van Claudia de Breij. Zij verontschuldigde zich bij de jeugd onder de dertig jaar, voor de fouten van onze ouderen generatie.

Dan denk ik terug aan augustus 2020 toen ik vernam dat een heel fijne kerel zich naar aanleiding van de corona prikkelen het leven had genomen. Hij, Bert 71 jaar, voormalige conciërge van een Scholengemeenschap kon de splijting in de samenleving niet aan. Een trotse hondenbezitter met een lief beestje die vaak achter op zijn fiets in een mandje zat. Het was bij iedereen een graag gezien koppel om mee te wandelen. Altijd opgewekt, altijd in voor een praatje en onze beider honden speelden en dat was een genot om te zien.

Dan denk ik terug aan de berichten die me afgelopen jaar 2022 ter ore kwam en ik geconfronteerd werd met de dood van vier jonge mensen, 20 t/m 23 jaar in Boxmeer die het niet meer trokken, corona.

Dan denk ik terug aan een gescheurd gezin waarbij een alleenstaande moeder haar zonen van zich af zag glijden, omdat zij als wakker alert persoon zelf studie had gedaan in tegenstelling tot haar kinderen die door Kabinet en politiek gehersenspoeld waren. Gelukkig bleek ze toch haar gelijk aan haar zijde te hebben gekregen en hoewel het wel strijd en onderhuidse problemen heeft gegeven is er weer verbinding. God dank ik daarvoor.

Dan denk ik terug aan de vele vriendschappen die een definitieve breuk brachten in een vaak al vanaf de schoolbanken bestaande relatie. Dan denk ik terug aan een lieve meid die me vertelde dat zij en haar hele schoonfamilie uit elkaar waren gegroeid.

Zij zelf en haar familie waren niet gevaccineerd, maar haar schoonfamilie wel en beider families waren door corona uit elkaar gedreven.

Dan denk ik terug aan werknemers die door hun werkgever verplicht werden om zich te laten vaccineren en ook daar menig scheuring in een fijne werkrelatie teweeg had gebracht. Waarbij de niet gevaccineerde mensen gescheiden werden van de wel gevaccineerde.

Zelfs in de zorg werden mensen verbannen naar de bezemkast, om daar met gelijkgestemden hun lunch door te brengen. De wel gevaccineerde mochten wél in de kantine hun lunch doorbrengen. Hoe ziek toch en dat in een zorgomgeving.

Zien we thans de oversterfte die een zekere Ierse Professor Dr. Dolores Cahill al voorspelde in 2020, dan kunnen we maar een conclusie trekken, we zijn door Rutte en zijn wanstaltige beleid van politiek bedrijven tot een gespleten samenleving omgevormd.

Thans zien we ook dat de oorlog in de Oekraïne een bewuste actie is om de wereld te verdelen.

Juist het beleid van de EU en NAVO is erop gericht een oorlog te forceren om zodoende Rusland in te kapselen binnen de wereldorde, ofwel de Veramerikanisering van een ander continent.

In 1989 bij de val van de Berlijnse Muur werden afspraken gemaakt waarbij de invloed van de Russen in Oostelijk Europa werd verankerd.

Amerika heeft in meer dan 80 landen een machtspositie en deelt daar de lakens uit, zo ook in ons kleine kikkerlandje Nederland.

Mijn visie werd door een vooraanstaand lid bevestigd. Zie zijn bijdrage: https://www.ninefornews.nl/professor-niet-rusland-maar-dit-is-de-grootste-bedreiging-voor-vrede-in-oekraine/

Jeffrey Sachs is een befaamd Amerikaans econoom hoogleraar en heeft vele topfuncties bekleed voor de Amerikaanse Overheid. Ook hij is tot inzichten gekomen die ik al had. Gelukkig dat hij mijn zelfdenkend vermogen bevestigd.

De ellende begon, voor diegene die zich het nog kunnen herinneren, met de schuld van Nederland aan de Amerikanen door de verleende Marshall-hulp – geld dus- vlak na de 2e wereldoorlog. In ruil voor die hulp gaven wij onze Nederlandsche Bank weg aan de Amerikanen.

Weg was onze onafhankelijkheid en we betalen nu nog steeds forse bedragen aan de Amerikanen, omdat die bepalen wat er gebeurt.

Tientallen miljarden gaan jaarlijks de Oceaan over naar Amerika, Blackrock en Vanguard etc. Speeltjes van de families Rothschild en Rockenfeller.

Alles omvat in een geheime overeenkomst die de Staat der Nederlanden voor haar burgers verzwijgt.

Het bijna afsluitende lied van Claudia de Breij tijdens haar show raakte me vol in het hart. Ze stak de jeugd een hart onder de riem het beter te gaan doen, dan wat wij nu als ouderen wel laten gebeuren.

Dat niet de dood het juiste middel is om een betere wereld te krijgen, maar moed te tonen om te strijden voor een betere wereld.

Blijf Bij Ons, vroeg ze de jeugd, vertrek niet, de Dood is geen oplossing.

Maar dat er altijd weer een moment komt, waarbij het leven het weer waard is om geleefd te worden.

Tekst Ede Staal: Het is nog zo donker west

’t Het nog nooit, nog nooit zo donker west
Of ’t wer altied wel weer licht.

Zie link van zijn prachtig lied: https://www.youtube.com/watch?v=nICOW-jumUA

Lieve beste lezer van deze column, laten we samen krachtig strijden voor een betere toekomst, zeker als ouderen. Laten we ons als samenleving niet uit elkaar drijven door een te verfoeien verziekt politiek klimaat, veroorzaakt door dit zittend Kabinet.

Laat U niet voor het karretje spannen van de Verdeel en Heers politiek die ons door dit Kabinet en haar fatale politiek door de strot wordt geduwd. Sta op en werk samen aan een Ouderwets Nederland, waar saamhorigheid en kracht onze kinderen weer een toekomst geven.

Nederland hoeft geen Amerika 2.0 te worden met hun ziekelijke systeem van macht en status, armoede en gescheiden samenlevingen. Waarin de ghetto ’s een normaal verschijnsel zijn.

Laten we teruggaan naar de Hollandse Nuchterheid die ons Volk zo kenmerkt.

Neem het heft weer in eigen handen en vecht voor de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen, zodat Jan vernoemd in de aanhef van deze column, weer die optimist wordt, dat ik van hem ken.

Ziekelijke Verdeel en Heers Strategie:

WEG ERMEE, SAMEN STERK en SOEVEREIN.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

Terug naar boven